Huishoudelijk reglement en VWT

By Nieuws

U vindt in dit document het huishoudelijk reglement van KV Triade. Deze is opgesteld en goedgekeurd in de algemene ledenvergadering van 2019-2020. Mocht u vragen hebben dan kunt u deze stellen aan het bestuur door hen aan te spreken of door te mailen naar bestuur@kvtriade.nl.

Vrijwilligerstekort.nl

Triade werkt, om alle vrijwilligerstaken ingevuld te krijgen via een online tool. Deze is te bereiken via: https://kvtriade.vrijwilligerstekort.nl/ . Als u een account aanmaakt dan kan het even duren voor uw account is geaccordeerd. Daarna kunt u gaan intekenen op vrijwilligerstaken. Zoals beschreven in het huishoudelijk reglement dient iedereen drie punten te behalen. Speelt uw kind bij Triade, dan bent u als ouder verantwoordelijk. In de eerste week van maart 2020 staan er nog een aantal taken open om te collecteren voor Jantje Beton, u kunt helpen als zaalwacht, bar/keukenwerkzaamheden verrichten of helpen tijdens activiteiten. Ook willen wij u graag cursussen aanbieden zodat u als scheidsrechter of trainer/coach aan de slag kunt! Als u vragen heeft kunt u het bestuur aanspreken of mailen naar bestuur@kvtriade.nl. Hieronder een aantal voorbeeld voor de vrijwilligerspunten: Read More

Seizoensopening!

By Nieuws

Seizoensopening!
Het is bijna zover, over 4 weken gaan we weer beginnen met het spelen van korfbalwedstrijden. Wij hopen dat iedereen een goede vakantie heeft of heeft gehad. Op 9 september beginnen voor de meeste de wedstrijden weer en 9 september is ook gelijk een ‘Triade thuisdag’, waarbij de meeste teams thuis spelen. Het speelschema is nog niet volledig bekend en komt zo snel als deze helemaal akkoord is door de KNKV naar jullie toe!

Op 9 september wordt om 15.30 uur de wedstrijd Triade 1 – Ten Donck 1 gespeeld op het veld van Poortzicht. We nodigen jullie allemaal van harte uit om deze wedstrijd te komen kijken. Aansluitend op deze wedstrijd heeft het Triade activiteiten team geregeld dat MadeByRoKe het eten komt verzorgen. Voor slechts €17,50 per persoon of €12,50 voor kinderen kan er onbeperkt genoten worden van spareribs en friet. Iedereen is welkom, je vader, moeder, buurvrouw, broer, zus, opa, oma of wie je ook mee wilt nemen! Opgeven hiervoor is vereist, dit kan via deze link: https://forms.gle/17i2DkCSnTxHRyyv5 Doe dit op tijd!

Nog een berichtje namens de BOM: mocht er iets stuk zijn of vervangen moeten geef dit dan door aan Jordy of Martijn. Voor het gebruik van de Pipokorf staan er in het materiaalhok een blauwe bak met ballen. Willen we met elkaar zorgen dat na iedere training en wedstrijd de spullen netjes opgeruimd worden. Dan is niet het laatste team iedere keer degene die alles opruimt.

Wij hebben zin in weer een sportief seizoen!

Startinformatie nieuwe leden

By Nieuws

Beste nieuw lid,

Welkom bij korfbalvereniging Triade. We vinden het onwijs leuk dat u/je lid bent geworden van korfbalvereniging Triade. Omdat alles nog nieuw is, hebben we hier een informatiebrief met een aantal dingen die u/je moet weten:

Wedstrijdprogramma
Voordat de eerste wedstrijd van het seizoen begint, krijgt ieder lid een digitaal wedstrijdprogramma per email (Via de inschrijving van de nieuwsbrief, zie verderop). Hierop staat alle informatie over de data, tijden, tegenstanders en evt. locatie van de tegenstanders.

Thuiswedstrijden Veld
Onze thuishaven voor het veld is bij de kantine ‘Poortzicht’ en het daarbij horende korfbalveld. Op het wedstrijdprogramma staat hoe laat u/je voor een wedstrijd aanwezig moet zijn en hoe laat de wedstrijd begint. Als spelers zorgen we er altijd voor dat de kleedkamers netjes worden achtergelaten.

Thuiswedstrijden Zaal
Onze thuishaven voor in de zaal is sporthal ‘De Reiger’ op sportcomplex Gelkenes in Groot-Ammers. Op het wedstrijdprogramma staat hoe laat u/je voor een wedstrijd aanwezig moet zijn. Binnen de teams kan er worden afgesproken om hier gezamenlijk naar toe te gaan, maar wanneer  dit niet het geval is is  een ieder zelf verantwoordelijk om op tijd aanwezig te zijn.

Uitwedstrijden Veld/Zaal
Op het wedstrijdprogramma staat hoe laat u/je voor een uitwedstrijd vertrekt. We vertrekken vanaf de parkeerplaats tegenover de Spar, graag daar parkeren en eventuele fietsen niet hinderlijk voor/naast spar neerzetten, maar de daarvoor bestemde rekken plaatsen.

Trainingen
Voordat de eerste training van een seizoen wordt gegeven, krijg je een email met daarop de trainingstijden en locatie.

Korfbalkleding
Triade speelt in een wit rokje of broekje met daarop een wit/goen gestreept shirt.
De shirtjes zijn gesponsord of aangeschaft door de vereniging. De kledingbijdrage bedraag EUR 11,40 per seizoen (2022).

Rijden/wassen
Aan het begin van het seizoen wordt per team een schema gemaakt voor het rijden/wassen. Kunt u/je, om wat voor reden dan ook, niet aan één van deze dingen meedoen. Laat dit dan vroegtijdig weten aan de trainer/coach van het team.

Nieuwsbrief
Diverse keren per jaar wordt er een nieuwsbrief uitgebracht met allemaal nieuwtjes en verslagen van de vereniging. Wil je een stukje aanleveren voor de nieuwsbrief dan kan dit gestuurd worden naar bestuur@kvtriade.nl. Daarnaast wordt via deze weg informatie gedeeld die voor iedereen binnen de club belangrijk is, denk bijvoorbeeld aan het wedstrijdprogramma of andere belangrijke informatie.

KNKV wedstrijdzaken app
Speciaal voor de korfbal is er een app aangemaakt waarop ieder lid het wedstrijdprogramma, uitslagen en stand van zijn/haar team kan zien. Ook is het mogelijk om de verrichtingen van alle andere korfbalteams te volgen. De app is te downloaden de de google playstore of apple store. Zoek op KNKV wedstrijdzaken. Een account aanmaken doe je met het emailadres waarmee je bent ingeschreven bij de vereniging.

Vertrouwenspersonen
Omdat niet altijd zichtbaar is wat waar gebeurd hebben wij ook twee vertrouwenspersonen. Dit zijn Denise Versluis (female@kvtriade.nl) en Jasper Verhaar (male@kvtriade.nl), mocht je ergens mee zitten of tegenaan lopen en wil je dit (anoniem) melden dan kan dat bij hen.

Vrijwilligerswerk

De vereniging draait op zijn/haar vrijwilligers. Omdat we willen dat iedereen zijn/haar steentje bijdraagt werken we bij KV Triade met de website https://kvtriade.vrijwilligerstekort.nl/ op deze website kan je je aanmelden om vrijwilligerswerk te doen. Denk aan het fluiten van een wedstrijd(als je je diploma hebt), een kantinedienst draaien, helpen met het onderhoud van het veld etc.

Hieronder wat uitleg mbt het aantal taken die ieder lid moet voldoen.

Vrijwilligerswerk:
Vanaf seizoen 2019-2020 is iedereen binnen Triade verplicht om zijn steentje
bij te dragen in de vorm van vrijwilligerswerk. Een uitleg hierover
staat in het huishoudelijk reglement. Ieder lid vanaf 16 jaar en de
ouders van leden onder de 16 jaar moeten 3 vrijwilligerspunten halen in
het online systeem kvtriade.vrijwilligerstekort.nl.

Voorbeeld 1: Een spelend lid van 45 jaar heeft 3 kinderen van 17, 9 en 5
jaar oud die allen ook korfballen. Het spelende lid moet voor zichzelf 3
punten behalen, zijn kind van 17 moet ook zelf 3 punten behalen, het
spelende lid moet totaal 4 punten voor de kinderen van 9 en 5 jaar oud
halen. Totaal moet het spelende lid van 45 jaar oud dus 7 punten
behalen.

Voorbeeld 2: Een gezin heeft 4 kinderen onder de 16 jaar die allen
korfballen. De ouders korfballen niet. De ouders moeten gezamenlijk 4
punten behalen.

Informatie-app:
Er bestaat een Triade informatie-app om informatie nog sneller te
delen. In deze app hebben slechts een paar mensen de mogelijkheid tot
het plaatsen van berichten. De overige mensen in de app kunnen alleen
lezen. Dit om de toestroom van onnodige informatie te blokkeren. Mocht u
iets willen plaatsen in de app dan kunt u dit via één van de beheerders
laten plaatsen. Lid worden van deze groep kan via deze link:
https://chat.whatsapp.com/FMcHpZbOgNFE0czj2NPZgd

Vragen?

Mocht er na deze informatiebrief nog vragen zijn, stap gerust op de trainer/coach af. Ook uw/jouw medespelers weten genoeg over het korfballen en de gang van zaken bij de vereniging, dus stel gerust een vraag. Tevens staat het bestuur voor alle vragen klaar. Het bestuur is bereikbaar op email adres bestuur@kvtriade.nl

Namens iedereen van korfbalvereniging Triade wensen wij

u/je een hele sportieve en gezellige tijd toe!

Tussenstand speculaaspoppen actie!

By Nieuws

De tussenstand voor de verkoop van extra speculaaspoppen is als volgt:

  • Mees de Z: 15 speculaaspoppen + 3 rb amandelletters
  • Hugo B: 1 speculaas 1 rb amandelletter
  • Brendan R: 1 rb Amandelletter

SPECIALE VERMELDING:

  • Elmon
  • Klaas Maat Transport

Verkoop jij ook extra poppen/roomboter amandelletters? Ze zijn hier bij te bestellen: https://www.kvtriade.nl/product-categorie/sinterklaas/

of vul de bestellijst in en lever deze bij je trainer/coach in: BESTELLIJST

zie de BRIEF voor meer informatie!

ALV a.s. vrijdagavond

By Nieuws

Beste,

Aanstaande vrijdagavond 16 september om 19.30 uur is de algemene ledenvergadering van KV Triade in de kantine van Poortzicht. De agenda en notulen zijn op te vragen bij het bestuur, verzonden via de mailinglijst en geplaatst in de Triade Whatsappgroep. Wij hopen u a.s. vrijdag te verwelkomen!

Met vriendelijke groet,

Het bestuur!

Gezocht boodschappen kamp ’22

By Nieuws

Hieronder staat een link met een lijst met daarop boodschappen die we graag mee zouden willen nemen op Pinksterkamp. Bent u in de gelegenheid om hier aan bij te dragen dan kunt u de gekochte boodschappen in het krat zetten in de korfbalkantine. Het beste om de boodschappenlijst in te vullen is via de Google Sheet/link. Bij vragen over de boodschappen kunt u contact opnemen met Daphne Marelis- Broer 06-48523920. Via de QR code kom u bij de boodschappenlijst.

Boodschappenlijst kamp ’22

Recrestars!

By Nieuws

Afgelopen maanden heeft er een pilot van RecreStars plaats gevonden, een vrijblijvende korfbalvorm voor oud-korfballers. De evaluatie van deze pilot was positief, en het bestuur heeft besloten door te gaan met dit initiatief. Er is een leuke, diverse groep sporters die tweewekelijks samen komt om met elkaar te korfballen. We hopen binnenkort wedstrijden te regelen voor deze groep, die tweewekelijks op vrijdagavond samen komt. Iedereen die een keertje mee zou willen doen is van harte welkom! Meer informatie over RecreStars vind je hier, je kunt contact opnemen met Geke Maat (gekemaat@live.nl) als je een keertje wilt komen kijken!

Recrestars, wij zoeken jou!

By Nieuws

Beste oud leden/betrokkene bij KV Triade,

In januari starten we met een nieuw korfbalinitiatief, genaamd RecreStars. RecreStars is een korfbalvorm gericht op (oud-)korfballers die graag nog af en toe een wedstrijdje willen spelen, zonder vaste verplichtingen op zaterdagen en trainingsdagen. De focus licht op recreatie, samenkomst en gezelligheid, in de vorm van kleine toernooitjes met korte wedstrijden op vrijdagavonden.

 

De wedstrijdvorm is het beste te vergelijken met die van het jaarlijkse mixtoernooi. De wedstrijden worden gespeeld in 1 vak, met 1 korf en in een 4 tegen 4 formatie. De wedstrijden zijn 12 minuten lang, en per avond spelen ploegen zo’n 3 wedstrijden. In dit filmpje van het KNKV laat en vereniging zien hoe zij RecreStars invullen, wellicht leuk om te bekijken!

 

Wij starten dit initiatief in samenwerking met het KNKV en verenigingen in de buurt. In de eerste instantie is dit een pilot, waarvan wij hopen dat het aanslaat en zich door ontwikkeld.

 

Concreet staan de volgende datums in de agenda, allen in onze eigen hal ‘Poortzicht’:

– Vrijdag 14 januari, 20:00 – 21:30

– Vrijdag 28 januari, 20:00 – 21:30

– Vrijdag 11 februari, 20:00 – 21:30.

We sluiten de avonden graag af met een drankje in onze kantine samen met de tegenstanders.

Uiteraard gaat het alleen door als de coronaregels het toelaten.

 

Lijkt het jou leuk om deze avonden een balletje te komen gooien? Stuur ons dan voor 11 december een berichtje. Uiteraard ben je ook van harte welkom als je maar 1 of 2 avonden kunt!

Je kunt mailen, appen of bellen naar:

– Geke Maat, gekemaat@live.nl, 06-31169963

– Marian Krupski, krupski_m@hotmail.com, 06-23550584

– Roelant Kant, bestuur@kvtriade.nl, 06- 53668642

 

Ook voor vragen zijn wij te bereiken.

 

Mocht je iemand in jouw omgeving kennen die dit wellicht ook leuk vindt, schroom dan niet om het berichtje door te zetten, of onze contactgegevens door te geven!

recrestars