Huishoudelijk reglement en VWT

By NieuwsNo Comments

U vindt in dit document het huishoudelijk reglement van KV Triade. Deze is opgesteld en goedgekeurd in de algemene ledenvergadering van 2019-2020. Mocht u vragen hebben dan kunt u deze stellen aan het bestuur door hen aan te spreken of door te mailen naar bestuur@kvtriade.nl.

Vrijwilligerstekort.nl

Triade werkt, om alle vrijwilligerstaken ingevuld te krijgen via een online tool. Deze is te bereiken via: https://kvtriade.vrijwilligerstekort.nl/ . Als u een account aanmaakt dan kan het even duren voor uw account is geaccordeerd. Daarna kunt u gaan intekenen op vrijwilligerstaken. Zoals beschreven in het huishoudelijk reglement dient iedereen drie punten te behalen. Speelt uw kind bij Triade, dan bent u als ouder verantwoordelijk. In de eerste week van maart 2020 staan er nog een aantal taken open om te collecteren voor Jantje Beton, u kunt helpen als zaalwacht, bar/keukenwerkzaamheden verrichten of helpen tijdens activiteiten. Ook willen wij u graag cursussen aanbieden zodat u als scheidsrechter of trainer/coach aan de slag kunt! Als u vragen heeft kunt u het bestuur aanspreken of mailen naar bestuur@kvtriade.nl. Hieronder een aantal voorbeeld voor de vrijwilligerspunten: Read More

Trainingen en oefenwedstrijden ZAAL

By Nieuws

Het trainings- en oefenwedstrijden schema voor het zaalseizoen 2020 – 2021 kun je hier downloaden.

Uiteraard geldt dat wij de corona maatregelen opvolgen. Als de maatregelen bij aanvang van het zaalseizoen nog van kracht zijn mogen dus alleen de jeugdleden (tot 18 jaar) in de zaal trainen. Of en hoe wij hier vorm aan gaan geven is nog onbekend.

Er is een grote kans dat de oefenwedstrijden uiteindelijk niet doorgaan, maar we vragen jullie wel deze tijden alvast te reserveren in jullie agenda. Zo zijn we er allemaal klaar voor als we toch weer mogen gaan spelen! Zoals jullie kunnen zien zijn nog niet alle tijden bekend, wij hebben helaas nog niet alle informatie van de tegenstanders doorgekregen. De ontbrekende tijden volgen zo snel mogelijk.

Corona update

By Nieuws

Morgen gaan de trainingen WEL door. Tot maximaal 22.00 uur, we vragen iedereen om thuis te douchen en na de training direct naar huis te gaan. Wij hopen deze week met een volledige update te komen over hoe wij komende weken kunnen inrichten.

giga-kangoeroedag

Deze kan gelukkig doorgaan. Afhankelijk van het weer is dit binnen/buiten. Bij droog weer met een fatsoenlijke temperatuur sporten de kinderen buiten op het veld. Bij slecht weer sporten de kinderen in Poortzicht. Houd hier rekening mee!

Een natte dag korfbal!

By Nieuws

Zo wat verder in het najaar is de kans op een nat sporttenue steeds groter. Afgelopen zaterdag was er geen ontkomen meer aan en de kans dat je droog bleef was nihil. Maar wat geeft dat als je toch gewoon de wedstrijd wint? Helaas lukte dat niet alle teams en dan baal je flink van zo’n wedstrijd. Voor supporters was dit weer een geluk bij een ongeluk, zij moesten toch al thuis blijven.

Deze zaterdag mocht Triade E2 het opnemen tegen Vriendenschaar E4. Triade ging sterk van start en stond ontzettend goed te verdedigen. Ook werden er mooie aanvallen neergezet die helaas niet werden beloond met een goal. In de tweede helft liet Triade E2 hun koppies hangen, waardoor iedereen wat minder scherp werd en er strafworpen werden weggegeven. Triade kwam niet meer tot een doelpunt en Vriendenschaar wist wel 13x te scoren.

Triade E1 moest hun laatste wedstrijd spelen tegen Albatros A2. Ze begonnen scherp en wilden graag ongeslagen kampioen worden. Dit was te zien, met een 6-0 voorsprong ging Triade de rust in. Na mooie ballen en goede onderscheppingen wist Triade de winst binnen te halen. Ongeslagen kampioen met een uitslag van 6-14.

Ook de D1 weet wat ongeslagen kampioen zijn is. Zij speelde in alle vroegte de laatste wedstrijd van het seizoen, thuis tegen DVS’69. Het werd een moeizame wedstrijd. Kansen waren er genoeg, maar die werden helaas niet allemaal afgemaakt. Verdedigend liet Triade D1 her en der wat gaatjes vallen, wat zorgde voor een 4-3 ruststand. Na wat tips en aanwijzingen in de rust, begonnen ze vol goede moed aan de tweede helft. De tweede helft was net zo spannend als de eerste helft. Aanvallend liep het nog steeds niet mega soepel, maar de verdediging stond super. Gelukkig kon Triade D1 nog een doelpuntje maken en hielden ze DVS’69 in de tweede helft op 0 doelpunten, wat resulteerde in een 5-3 overwinning. Dit betekent dat Triade D1 ongeslagen kampioen is geworden en dit werd gevierd met een lekker stukje taart!

Triade C1 moest het in hun laatste wedstrijd van het seizoen opnemen tegen Kinderdijk C3. Waar vorige keer nog 15-3 van werd gewonnen. De wedstrijd werd gespeeld op gras, wat met het natte weer van die dag zeker niet ideaal was. De C1 begon dan ook niet met veel scherpte aan de wedstrijd. Toch werd de wedstrijd al snel beslist. Waar Kinderdijk de eerste helft er maar 1 wist te scoren, stond Triade op 6 doelpunten. Na de rust ging Triade verder met het uitbreiden van de score. Kinderdijk kwam niet meer aan zet door het goede verdedigende werk van Triade. Aanvallen werden uitgespeeld, wat resulteerde in een 1-13 eindstand. Ook Triade C1 is dit seizoen ongeslagen kampioen geworden.

Triade C2 mocht het na de C1 ook opnemen tegen Kinderdijk. De kids van Triade C2 moesten hun eigen voorbereidingen doen, omdat hun invalcoach nog de C1 aan het coachen was. Na goed warm te lopen en in te schieten waren ze klaar voor het echte werk. Alle koppies dezelfde kant op, de laatste wedstrijd wilden ze ontzettend graag winnen. Verdedigend stond de C2 hun ding te doen, onderschepten de ballen en pakten veel afvang. In de aanval werd er in de eerste helft maar 1 doelpunt gemaakt doormiddel van een strafworp. De tweede helft werden aanvallen goed benut en de passing was ook veel beter. Triade C2 stond als een team te korfballen wat resulteerde in een 2-4 eindstand. Zo hebben de beide C teams de punten uit Kinderdijk mee naar huis genomen.

De B1 van Triade had een wedstrijd tegen de B1 van Good Luck. Om 10 uur begon de wedstrijd en na een paar minuten was het eerste doelpunt gemaakt door Triade en niet heel veel later scoorde ze nog een keer! Good luck scoorde nog voor de rust een puntje. De tweede helft gingen ze er weer vol tegen aan en beide teams hebben nog 2 punten gemaakt. De einstand was 4-3 en zo de overwinning veilig gesteld.

Triade A2 speelde tegen kampioen GKV. In de 1e helft had Triade moeite met het creëren van kansen. Daardoor was de ruststand 3-6. In de 2e helft werd de aanval beter opgezet en kwam Triade steeds dichterbij. In de eindfase van de wedstrijd kwamen we gelijk. Helaas wist GKV in de laatste minuten te scoren, maar in de slotsecondes had Triade toch nog een antwoord met de gelijkmaker. 6 wedstrijden gespeeld, 2 gewonnen en 2 gelijk gespeeld. Op naar het zaalseizoen.

Triade A1 moest tegen Oranje Zwart A1. Het was een belangrijke wedstrijd, omdat de nummer 2 tegen de nummer 1 moest. Ondanks het slechte weer, wist Triade snel op voorsprong te komen en die uit te bouwen tot 7-2 in de rust. In de tweede helft stond de verdediging van Triade sterk en bouwde ze de scoren nog verder uit. Met deze 12-2 eindstand heeft Triade A het kampioenschap zelf in de hand als zij hun laatste wedstrijd weten te winnen.

Triade 4 nam het ook thuis op tegen Oranje Zwart. Ze gingen gelijk van start en kwamen op 2-2 maar Triade kon niet bijblijven waardoor het bij rust 2-5 stond. Het 4e probeerde in de 2e helft aan te haken, maar dat lukte niet. De tegenstanders waren trefzekerder en wisten met 6-10 zo hun eerste wedstrijd te winnen.

De laatste wedstrijd van de zaterdag werd gespeeld in de avond door Triade 3 tegen Albatros. Gelukkig was de regen voorbij gegaan en werd er een droge wedstrijd gespeeld. Triade speelde tegen de nummer laatste uit de poule, maar ze maakte het Triade toch lastig. Vele kansjes werden er gemaakt maar de doelpunten gingen minder hard wat resulteerde in een ruststand van 6-5. Tweede helft kwam Triade op 2 punten voorsprong, maar Albatros had continue antwoord. Zo werd het zelfs nog een ware thriller met een zeer spannend slotstuk.  Bij een 10-9 stand maakte Albatros met een slim kansje de gelijkmaker en leek de wedstrijd daarmee te eindigen. Met nog 1 mooie actie in de slotseconde van de wedstrijd wist Triade toch nog de winst te pakken.

Triade 2 nam het thuis op tegen gedeeld koploper PKC 7. Vanaf het begin was het een gelijk opgaande strijd. De verdediging van Triade stond erg goed, maar aanvallend was het moeizaam. Aan beide kanten vielen de doelpunten niet makkelijk en dit zorgde voor een 3-3 ruststand. PKC kwam beter uit de rust en nam een 3-5 voorsprong. Dit gat werd echter snel gedicht en dus stond het weer gelijk. Het 2e leverde strijd, maar door veel slordigheden kwam het niet echt in hun spel. PKC bleef het spel wel goed verzorgen en kon hierdoor uitlopen. Al met al geen slechte wedstrijd van Triade 2, maar het was helaas niet genoeg voor de punten. Uitslag: 6-9

Triade 1 had een moeilijke middag voor de boeg gezien de weeromstandigheden en de wedstrijd op zich. Thor 1 is altijd al gebleken een lastige tegenstander te zijn voor onze groen-witte. In de stromende regen gecombineerd met hagel kwam de wedstrijd maar moeilijk opgang. Een ruststand van 4-3 bleek hoe moeilijk beide teams het hadden met de afronding. De tweede helft werd er niet beter op. Waar het verdedigend sterk stond ontbrak het bij Triade aan scherpte in de aanval. Na vele pogingen en wissels kreeg Triade het niet voor elkaar een gat te slaan, waarna Thor sluw gelijk kon komen (5-5) en aan het langste eind trok. Een 5-6 uiterst dure en teleurstellende nederlaag voor Triade 1.

De eerste kampioenen van Triade!

By Nieuws

Zo daar zijn ze dan al. De eerste drie teams die een kampioenschap hebben binnen gesleept tijdens deze veldcompetitie. Het zijn de E1, Triade D1 en de C1. Alvast gefeliciteerd! Ondanks het wat slechtere weer van afgelopen zaterdag, mocht nog een aantal teams er tegen aan. Lees verder voor de verslagen!

Read More

Steun Triade via Rabo clubsupport

By Nieuws
Beste lezer,
Wij doen dit jaar mee met Rabo ClubSupport!
Bekijk hoe je ons kunt steunen op rabobank.nl/clubsupport..
Jij beslist mee!
Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken.
Met Rabo ClubSupport biedt de Rabobank kennis, haar netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Help jij onze club haar doel te behalen? Als lid bepaal jij namelijk welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor de club & geweldig voor de buurt.
· Start stemperiode – 5 oktoberVanaf nu kun jij als lid van de Rabobank jouw stem uitbrengen op clubs en verenigingen uit jouw buurt.
· Einde stemperiode – 25 oktoberDe stemperiode voor leden is gesloten. Stemmen is niet meer mogelijk.
Hoe kan je stemmen?
· Door in te loggen in de app of op onze website en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport
Mag ik ook stemmen als ik geen klant ben bij de Rabobank?
· Nee, dat kan niet. Om te kunnen stemmen moet je een betaalrekening hebben en lid zijn van de Rabobank.
Wij doen mee met Rabo ClubSupport! Kunnen wij op jouw stem rekenen?

Erop of eronder!

By Nieuws

In deze fase van de competitie is het erop of eronder. Een aantal ploegen van Triade doen serieus mee om de bovenstaande plaatsen. Alertheid en scherpte is geboden, want een misstap kan fataal zijn. Hieronder staan de verslagen van de teams die zaterdag 26 september in actie kwamen.

De E1 nam het op tegen GKV. Triade begon sterk en rondde mooie aanvallen af. GKV kon geen tegenstand bieden en hierdoor leidde Triade bij rust al met 8-0. De E’tjes kregen de opdracht om goed te blijven verdedigen en goed te blijven scoren. Dit werd goed gedaan en zo eindigde de wedstrijd met een mooie 15-0 eindstand. Zo blijft de E1 nog steeds op koers voor het kampioenschap.

Triade E2 mocht het opnemen tegen Merwede/Multiplaat E3. Met een compleet team begonnen ze verdedigend erg sterk aan de wedstrijd. Ze wisten het goed dicht te houden en lieten weinig ballen door. Helaas had Triade wel moeite met het opzetten van een aanval. In de tweede helft ging dat een stuk beter en maakte ze zelfs nog een doelpunt. Helaas de tegenstander ook en jammer genoeg iets meer dan een; eindstand 1-5.

Triade D1 had weer eens een thuiswedstrijd. Ze kwamen gelijk sterk uit de startblokken en wisten met rust 10-0 voor te staan. De 2e helft sloeg de vermoeidheid toe en ging het tempo omlaag. Gelukkig wisten we er nog 3 te maken en hadden we al al een lekkere voorsprong opgebouwd dat er niets aan de hand was. Eindstand 13-1. Ook zij zijn nog steeds op weg naar het kampioenschap.

De C1 moest het in een uitwedstrijd opnemen tegen ACKC C2. Triade begon prima en kwam al heel snel op een 0-2 voorsprong. Daarna kakte Triade helemaal in. Aanvallend werd heel onrustig gespeeld. Dit resulteerde in veel eenschots-aanvallen. Gelukkig stond de verdediging wel heel erg sterk. Hierdoor stond er een magere 0-3 voorsprong bij rust. De boodschap in de rust was duidelijk: veel feller zijn en aanvallend rustig zoeken naar de juiste kansen. De tweede helft ging gelukkig beter. Er werden veel kansen genomen, helaas was de afronding nog steeds wat minder. De C1 wint met 0-6 en zo lijkt ook dit team het kampioenschap niet meer te ontlopen.

Triade C2 speelde uit tegen HKC C3. Triade had er veel zin in en begon fanatiek aan de wedstrijd. Er werd heel goed rondgespeeld en er waren super veel kansen, die helaas niet afgerond werden. HKC wankelde in de verdediging, maar schoot aanvallend de enige kansen die ze kregen er wel in. Hele goede wedstrijd gezien, helaas wel verloren! Eindstand 2-6.

Op bezoek bij HKC verloor Triade B1 met duidelijke cijfers; 17-5. Het is nog wachten op punten en wie weet komt dat de volgende wedstrijd wel!

Triade A2 speelde uit bij PKC. Triade wist veel kansen te creëren door de afvang en aansteun goed te verzorgen. Via een 0-1 en 3-5 voorsprong leek er geen vuiltje aan de lucht. Alleen toen verslapte dat en kwam PKC bij rust terug tot 5-5. De 2e helft pakte de A2 de draad weer op en werd het verschil 4 punten. PKC kwam nog iets terug maar de 1e overwinning is met deze 8-10 overwinning binnen.

Bij Triade A1 leek alles op rolletjes te lopen dit seizoen en werd er in de eerste 3 wedstrijden tegen de verschillende tegenstanders gewonnen. Nog 3x van hetzelfde en het kampioenschap zou binnen zijn. Maar toen moesten ze op bezoek bij Korbatjo. Zij besloten met een 13-8 overwinning dat het voorlopig nog maar even spannend moet blijven in deze poule.

Triade 4 was niet opgewassen tegen PKC. De eerst helft was het al een bekeken zaak en stond het bij rust 10-1. In de 2e helft wat meer doelpunten van Triade, maar ook PKC bleef maar doorgaan. Duidelijk een maatje te groot. Eindstand 20-6.

Triade 3 ging op bezoek in Almkerk bij ACKC.  Na 2 verloren potjes werd het toch wel tijd om te winnen.
Triade startte scherp en kwam op voorsprong. Ondanks het veldoverwicht kwam ACKC bij rust nog tot 5-6.  Ook de 2e helft waren de ploegen aan elkaar gewaagd. Spannend tot het einde, maar Triade bleef met deze 8-9 overwinning aan de goede kant van de score.

Triade 2 moest het in een uitwedstrijd opnemen tegen Nieuwerkerk 5. Triade kwam nog op 0-1, maar daarna ging het snel minder. Nieuwerkerk ging aanvallend een hoog tempo spelen, verdedigend dwongen ze Triade tot foute keuzes. Het tweede kon geen vuist maken en was niet fel genoeg. Dit zorgde voor een 12-4 ruststand. Na de rust ging het iets beter, maar Nieuwerkerk bleef de bovenliggende partij en speelde de wedstrijd zonder al te veel problemen uit. Eindstand: 24-9.

Triade 1 mocht het dit keer opnemen tegen Sperwers 1. Wederom een bekende tegenstander uit het verleden. Echter had Triade een vervelende start. Een verkeersongeluk onderweg zorgde ervoor dat Triade niet op tijd aanwezig kon zijn, waardoor er geen tot weinig tijd was voor een fatsoenlijke voorbereiding. Dit leidde tot een vroege gele kaart aan de kant van Triade en een magere 6-5 achterstand in de rust. Gelukkig kon de draad weer opgepakt worden en liet Triade 1 zich in de tweede helft weer zien! Eindstand 11-18.

We zijn alweer een stukje onderweg…

By Nieuws

We zijn alweer een stukje onderweg tijdens deze competitie. Wat natuurlijk ook geldt voor de standen in de verschillende poules. Uiteraard zijn nog steeds de scheidsrechters, coaches en trainers belangrijk voor het spelen en begeleiden van de wedstrijden. Bedank ze daar gerust eens voor! Lees verder voor de verslagen van de wedstrijden van afgelopen zaterdag.

Read More

Coronamaatregelen KV Triade

By Nieuws

Op deze pagina vindt u de coronamaatregelen zoals deze gehanteerd worden bij KV Triade. Deze pagina is voornamelijk bedoelt voor de clubs die bij ons op bezoek komen.

 • Kantine is gesloten, middels de ‘buitenbar’ is er wel de mogelijkheid tot het kopen van eten/drinken. Uiteraard nodigen wij u van harte uit dit te doen.
 • Er is desinfectie beschikbaar, wij vragen u dit te gebruiken als u het terrein op komt.
 • De kleedkamers zijn beschikbaar, u dient hier zelf 1.5 meter afstand te houden.
 • Douchen is mogelijk, wel met 1.5 meter afstand. Voor de heren betekent dit dat er 2 douches beschikbaar zijn en voor de dames 4.
 • De looproute bij de kleedkamers éénrichtingsverkeer. U dient via de zijkant de kleedkamers te bereiken en via de achteruitgang te verlaten.
 • Wc’s voor publiek is beschikbaar bij de kleedkamers.
 • Publiek is welkom bij ons, zorg zelf voor 1.5 meter afstand onderling!

Update nav persconferentie 28 sept:

 • Publiek is niet toegestaan bij wedstrijden en of trainingen.
 • Ouders die rijden voor hun kinderen van de uitspelende partij mogen mee, maar niet meer dan noodzakelijk.
 • ‘Onze ouders’ die mee gaan met hun kinderen als begeleider moeten zich houden aan de regels van de thuisspelende partij.
 • Wc’s, kleedkamers en douches blijven beschikbaar.
 • De buitenbar is tot nader order gesloten. Er is dus geen mogelijkheid tot het kopen van koffie/eten/drinken etc.
 • Zie de website van het KNKV voor alle informatie https://www.knkv.nl/faqcorona/

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd mailen! Bestuur@kvtriade.nl

Perfecte omstandigheden speelronde 2!

By Nieuws

De omstandigheden waren afgelopen zaterdag perfect. Niet te warm, niet te koud en niet te veel wind. Oftewel het weer zou in ieder geval geen excuus voor een minder resultaat mogen zijn. En voor de meeste teams was die er dan ook niet. Hieronder leest u alle verslagen van de teams die zowel thuis als uit weer vol aan de bak zijn gegaan. 

De E1 nam het op tegen HKC E2, het beloofde een spannende wedstrijd te worden. Dit bleek ook, de teams waren erg aan elkaar gewaagd. Na een 1-3 achterstand kwam Triade terug tot 4-4 in de 1e 10 minuten. Na 3x 10 minuten spelen was het nog steeds erg spannend, het liep gelijk op tot 9-9. Daarna liep Triade uit en wist in de laatste minuten die winst binnen te halen (12-9).

Triade E2 mocht het opnemen tegen Albatros E5. Vol goede moed begonnen ze aan hun tweede wedstrijd. In het eerste kwart hadden ze al een mooie voorsprong van 3-0. Ze wisten dit als team vol te houden en door een goed samenspel door te zetten naar een mooie 9-2 overwinning. Ook de strafworpen wisten ze te winnen met 4-0.

Triade D1 speelde vandaag de eerste thuiswedstrijd tegen Conventus. Het duurde even voordat Triade D op gang kwam, maar daarna kwamen ook de doelpunten. Verdedigend stonden ze sterk, wat resulteerde in een mooie 16-4 overwinning.

De C1 van Triade moest het in een uitwedstrijd opnemen tegen Albatros C3. Triade kwam moeilijk uit de startblokken, maar wist toch de leiding te nemen in de wedstrijd. Albatros wist snel het gat te dichten. Triade zette weer even aan en dit resulteerde in een ruststand van 3-6. Na de rust verloor Triade de scherpte. Het spel was onrustig, aanvallend werden foute keuzes gemaakt en er was ontzettend veel balverlies. De verdediging stond gelukkig erg sterk, waardoor Albatros niet kon profiteren. Ook werd er als team geknokt voor elke bal. Triade trok daardoor aan het langste eind en neemt de 2 punten mee naar huis. Uitslag: 5-8

Triade C2 speelde tegen Vriendenschaar C3. Triade miste in de 1e helft scherpte en was niet fanatiek, dit zorgde voor een 8-0 achterstand in de rust. In de rust kreeg de C2 een motiverende peptalk en ze wilden er weer voor gaan. Na de rust werden er gelijk 3 doelpunten gescoord en Triade werd veel fanatieker. Het spel liep beter en er werden veel meer kansen gecreëerd. Helaas werden deze kansen niet afgemaakt. Eindstand : 11-5. Jammer genoeg verloren, maar wel een goede 2e helft gezien.

Triade A1 mocht het opnemen tegen Oranje-Wit A3. Na vorige week gewonnen te hebben, wilde Triade er deze wedstrijd weer voor gaan. Helaas lieten zij zich meeslepen in het tempo van Oranje Wit en maakte ze hun kansen niet allemaal af. Toch wist Triade makkelijk te winnen met 5-13.

Triade A2 speelde uit bij Korbatjo. Triade speelde een prima 1e helft met veel doelpunten van verschillende spelers. Na de 6-12 ruststand ontbrak het in de 2e helft aan wat geluk in de afronding en Korbatjo sloop dichterbij. Triade werd nerveus en koos voor de verkeerde kansen. In de laatste minuten konden ze nog winnen of verliezen, maar het werd een remise van 13-13.

Triade 4 ging op bezoek bij SKV. Op het kleine veld in Sleeuwijk met zachte ondergrond, ging het heel zo gek nog niet. Wat mooie aanvallen en slimme balletjes bracht Triade 4 in de rust op 3-8 voorsprong.
Tweede helft kreeg SKV meer ruimte en ging het spel beide kanten gelijk op. Uiteraard werd de voorsprong niet meer weggegeven; de punten nemen gingen met deze 7-13 overwinning mee naar Nieuwpoort.

Triade 3 speelde tegen Korbatjo een wedstrijd waarin het moeilijk tot score kwam. Een 6-2 achterstand kon nog worden rechtgezet naar 8-8. Helaas waren daarna de krachten op en werd er met 10-8 verloren.

Triade 2 mocht het thuis opnemen tegen Kinderdijk 3. Triade 2 kwam goed uit de startblokken wat snel leidde tot een 2-0 voorsprong. Maar die voorsprong verdween als sneeuw voor de zon en zo stond het bij rust 3-7. Triade 2 gaf niet op en ging werken voor elkaar en geloofde er nog in. In een spannend laatste kwartier kwam Triade 2 nog sterk terug tot 9-10, maar dat is ook helaas de uitslag.

Triade 1 heeft na de nederlaag van vorige week weer goede zaken gedaan in de competitie. OZC 1 werd met 16-13 verslagen. Echter bleef het stugge OZC lang meedoen (12-12) en kon Triade pas laat in de tweede helft het gaatje slaan. Zo kunnen de eerste twee verdiende punten bijgeschreven worden. Na de wedstrijd is er nog afscheid genomen van Brendan Ritmeester die de selectie verlaat.

En we zijn begonnen….

By Nieuws

En we zijn begonnen met de competitie. Tijdens de oefenwedstrijden was al te zien, dat iedereen weer toe was aan het korfballen. Na de lange periode van niet korfballen. Dit was ook te merken tijdens de verschillende wedstrijden die afgelopen zaterdag gespeeld werden op het veld bij de kantine. Lees verder hoe de wedstrijden verliepen.
Read More