Huishoudelijk reglement en VWT

By Nieuws

U vindt in dit document het huishoudelijk reglement van KV Triade. Deze is opgesteld en goedgekeurd in de algemene ledenvergadering van 2019-2020. Mocht u vragen hebben dan kunt u deze stellen aan het bestuur door hen aan te spreken of door te mailen naar bestuur@kvtriade.nl.

Vrijwilligerstekort.nl

Triade werkt, om alle vrijwilligerstaken ingevuld te krijgen via een online tool. Deze is te bereiken via: https://kvtriade.vrijwilligerstekort.nl/ . Als u een account aanmaakt dan kan het even duren voor uw account is geaccordeerd. Daarna kunt u gaan intekenen op vrijwilligerstaken. Zoals beschreven in het huishoudelijk reglement dient iedereen drie punten te behalen. Speelt uw kind bij Triade, dan bent u als ouder verantwoordelijk. In de eerste week van maart 2020 staan er nog een aantal taken open om te collecteren voor Jantje Beton, u kunt helpen als zaalwacht, bar/keukenwerkzaamheden verrichten of helpen tijdens activiteiten. Ook willen wij u graag cursussen aanbieden zodat u als scheidsrechter of trainer/coach aan de slag kunt! Als u vragen heeft kunt u het bestuur aanspreken of mailen naar bestuur@kvtriade.nl. Hieronder een aantal voorbeeld voor de vrijwilligerspunten: Read More

VACATURE: algemeen bestuurslid

By Nieuws

Vacature: algemeen bestuurslid KV Triade

Voor het bestuur van korfbalvereniging Triade zoeken wij een bestuurslid. Korfbalvereniging Triade is een frisse en jonge vereniging. Door het terugtreden van een bestuurslid zoeken wij een nieuw bestuurslid, zodat het bestuur uit vijf personen bestaat. Ieder bestuurslid heeft een eigen taak, de taak die wegvalt is die van algemeen bestuurslid ledenwerving. Je bent hiermee het aanspreekpunt bij acties die bedoelt zijn om nieuwe leden aan te trekken.

Wat verwachten wij van jou?
– Je bent kritisch
– Wilt je inzetten voor korfbalvereniging Triade
– Bent 7-9 keer per jaar aanwezig tijdens de bestuursvergaderingen(meestal op donderdagavond, ongeveer 2 uur lang)
– Eventueel extra vergaderingen of evenementen bijwonen/opzetten

Wat kun je van ons verwachten?
– Veel ruimte om creatieve plannen te ontwikkelen
– 150 dankbare leden, die dankzij jou kunnen sporten
– Invloed op een grote club sporters
– Alle steun en medewerking van het huidige bestuur tijdens je werkzaamheden
– Direct alle vrijwilligerspunten gevuld!

Wij vragen expliciet ouders van jeugdleden om te reageren. Dit biedt juist jullie de mogelijkheid om inspraak te hebben en goede ideeën voor jeugdleden en nieuwe leden in te brengen. Uiteraard zien wij ook graag geïnteresseerden tegemoet die niet voldoen aan bovenstaande vraag.

Dus wil jij weten wat er speelt, waarom keuzes gemaakt worden en hier invloed op hebben binnen KV Triade? Mail het bestuur op bestuur@kvtriade.nl

Hervatting trainingen vanaf 1 maart

By Nieuws

Beste leden,

Namens de technische commissie(ism het bestuur) van KV Triade kan en mag ik het volgende bericht delen:

Corona protocol KV Triade.
Vanaf 1 maart kunnen de jeugdleden van Triade weer in teamverband trainen op het veld. Helaas is het voor alle leden van 18 jaar en ouder niet toegestaan te trainen, wij moeten hierin de regels van de gemeente volgen. Voor de A-junioren die 18 jaar zijn en normaliter in de A zouden spelen/trainen is er door de gemeente en de veiligheidsregio een uitzondering gemaakt. Ben je 18 jaar en speel je in de A jeugd dan mag je mee trainen met dit team!
Om de drukte op het veld te beperken, is besloten om teams apart van elkaar te laten trainen. Dit betekent in de praktijk dat alle teams 1 uur per week kunnen trainen volgens het volgende schema:
Team 
Dag 
Tijd 
A
Maandag
19:30 – 20:30
B
Maandag
18:30 – 19:30
C
Woensdag
19:30 – 20:30
D
Woensdag
18:30 – 19:30
E en F
Woensdag
17:30 – 18:30
Kangeroes
Zaterdag
9:30 – 10:30
Geldende regels:
 • Kinderen hoeven ten opzicht van elkaar en trainers geen 1.5 meter afstand te houden.
 • Trainers moeten onderling 1.5 meter afstand houden.
 • Trainers en spelers zijn maximaal 10 minuten van tevoren aanwezig, en verlaten direct na de training het veld.
 • Ouders mogen niet naar de trainingen komen kijken.
 • Kleedkamers en kantine zijn gesloten.
 • Desinfectiemiddelen zijn aanwezig, iedereen dient zijn/haar handen te desinfecteren alvorens het veld te betreden.
 • Bij gezondheidsklachten blijf je thuis.
 • In de trainingen zijn verder geen beperkingen van toepassing.
De trainers treden op als corona coördinatoren. Dit betekent dat zij toezicht houden op het naleven van de corona regels tijdens de trainingen. Als er vragen zijn over de regels of de overwegingen van het bestuur die niet beantwoord kunnen worden door de trainers kunt u contact opnemen met bestuurs@kvtriade.nl.
We hopen dat alle jeugdleden vanaf 1 maart met plezier terugkeren naar het korfbalveld. Wij rekenen op ieders medewerking om de trainingen volgens de beschreven regels te laten verlopen.

Corona protocol tc

Trainingen hervat!

By Nieuws
Vorige week hebben wij een vragenlijst opengezet voor alle ouders van leden tot 18 jaar. Hier is massaal op gereageerd, waarvoor dank! Wij hopen dat iedereen die gereageerd heeft en ook de mensen die niet gereageerd hebben zich in de toekomst vrij genoeg voelen om ons te benaderen. Wij proberen de club te besturen met de informatie die wij hebben en deze verkrijgen wij voornamelijk uit jullie mening. Mocht je in het toekomst ideeën, vragen of opmerkingen hebben dan staan wij daarvoor open om die te lezen/horen.
Dan de uitslag van de vragenlijst, 98% van de mensen die hem hebben ingevuld willen graag dat we de trainingen weer gaan opzetten (voor jeugd tot 18 jaar). Met zo een uitslag kunnen wij uiteraard niet achterblijven, daarom heeft het bestuur aan de technische commissie gevraagd om een protocol op te zetten en de trainers/coaches te gaan benaderen om de trainingen weer op te gaan zetten. Als streefdatum hebben wij 1 maart om weer te beginnen met trainen. Deze tijd is nodig om alle materialen overal uit de zalen te halen, een goed protocol te maken en om alle vrijwilligers weer bijeen te krijgen. Een exacte startdatum en trainingsdagen/tijden zal spoedig volgen. We willen wel de kanttekening plaatsen, als de scholen sluiten in het kader van de coronamaatregelen dan is de kans aanwezig dat ook de trainingen tijdelijk stopgezet worden. Dit naar aanleiding van vele opmerkingen op het formulier dat de trainingen alleen voorgezet dienen te worden als de scholen weer open zijn.
Mochten er naar aanleiding hiervan nog vragen zijn dan horen wij dat graag. Wij proberen zo snel mogelijk aanvullende informatie aan jullie te kunnen verstrekken, zoals het protocol, trainingsdagen en tijden.
Met vriendelijke groet,

Bericht voor ouders van jeugdleden

By Nieuws
Beste leden,
Dit bericht is bedoeld voor de ouders van leden tot 18 jaar of de leden zelf tot 18 jaar.
Als bestuur willen wij graag inzicht krijgen in de wensen van de leden. Aangezien de scholen weer open zijn en de bonden en gemeente stimuleren om toch te blijven bewegen/sporten hebben wij een link met een vragenformulier (invullen duurt 2 min). Wij willen graag van jullie weten of er weer getraind moet gaan worden(buiten!), uiteraard alles conform alle richtlijnen. Bij 60% positieve antwoorden gaan wij ons best doen om alles op te zetten, dit is nog geen garantie aangezien we met veel vrijwilligers te maken hebben en we ook dat moeten organiseren.
Mochten er nog vragen zijn, dan beantwoorden wij die graag.
U kunt het digitale formulier opvragen bij het bestuur door te mailen naar bestuur@kvtriade.nl. Let op deze is in te vullen tot 16 febr. 2021 00.00 uur.
Met vriendelijke groet,
het bestuur.

Update Kv Triade nav corona

By Nieuws
Beste leden,
Ondertussen zijn we bijna een jaar ‘in de ban van Corona’. Het blijft ook de sport teisteren, minder evenementen, geen wedstrijden en geen trainingen. We begrijpen dat iedereen de sociale contacten bij de club mist. Wij weten ook dat er een mogelijkheid is om met tweetallen buiten te trainen. Er zijn (korfbal)clubs die dat ook doen, omdat het binnen de regels past en mag. Wij hebben er goed over nagedacht en ook overleg met de technische commissie gehad of we voor de jeugd wellicht aangepaste trainingen moesten en konden geven. TC en bestuur waren het erover eens dat het bij onze club ontzettend lastig is om dit op een veilige manier te organiseren. Daarnaast vinden wij het een verkeerd signaal om naast de scholen, die dicht zijn om reisbewegingen en besmettingen te voorkomen, te gaan sporten met veel kinderen die daar anders op school hadden kunnen zitten.
Wij hopen snel weer te kunnen sporten, het binnenseizoen zal niet meer doorgaan. Wij hopen in het buitenseizoen weer meer mogelijkheden te hebben om te trainen en te spelen. Uiteraard houden wij u op de hoogte! Mocht u vragen hebben of mochten er dingen onduidelijk zijn dan kunt u ons altijd benaderen en uw vragen stellen.

Nieuwe sponsor E. Noorlander las en constructiewerken

By Nieuws

Sporten zit er eerst voorlopig nog niet in, maar dat wil niet zeggen dat er niets gebeurd. E. Noorlander las en constructiewerken is toegevoegd aan onze sponsoren en dat werd gedaan middels een sponsorbord langs de lijnen bij het korfbalveld! Wij willen dhr. Noorlander graag bedanken voor de sponsoring en zijn vertrouwen in een goede samenwerking.

Mocht u ooit op zoek zijn naar iemand voor las en constructiewerken, neem dan contact op met Enrik Noorlander via 06-29263413 of spreek hem aan bij een van de wedstrijden.

Enrik noorlander las en constructiewerken

Benieuwd geworden naar de sponsoropties? Neem contact op met sponsor@kvtriade.nl

Gezocht: trainer/coach Triade 1

By Nieuws

Korbalvereniging Triade te Nieuwpoort is op zoek naar een hoofdcoach voor Triade 1.

Over KV Triade

KV Triade is een gezellige zaterdag club spelend in de 3e klasse op zowel veld als in de zaal. De club heeft circa 150 leden en is gevestigd in Nieuwpoort, Zuid- Holland. De huidige selectie is een mix van jong en oud, waardoor een mooie combinatie van ervaring en talent is ontstaan binnen Triade 1 en 2.

Wij zoeken een trainer/coach die:

 • Op maandag en woensdag afwisselende trainingen voor de selectie verzorgt in samenwerking met de trainer/coach van Triade 2.
 • Op zaterdag de coaching van Triade 1 verzorgt.
 • Aandacht heeft voor zowel de individuele als collectieve ontwikkeling van spelers in lijn met de breed gedragen visie binnen de vereniging waar dynamisch korfbalspel centraal staat.
 • Goed communiceert met spelers en Technische Commissie (TC).
 • In staat is wedstrijden te analyseren en tot verbeterpunten te komen om deze vervolgens via trainingsvormen te realiseren.
 • Leergiering is als coach en een passie heeft voor de sport.
 • Minimaal KT 2 opleiding heeft, of aantoonbare ervaring als hoofdcoach.

Wat wij bieden:

 • Een diverse selectie met een mix tussen jong en oud, met daarachter een talentvolle A-selectie.
 • Mogelijkheid tot het volgen van KNKV trainersopleidingen.
 • Een nader te bepalen financiële vergoeding.

Contact

Als u interesse heeft in deze functie kunt u uw motivatie en CV sturen naar de TC van KV Triade via TC@kvtriade.nl . Wilt u eerst meer weten? Neem dan contact op met Geke Maat via eerdergenoemd mailadres of via 0631169963.

Ben jij een korfbal voorspeller? UPDATE

By Nieuws

De voorbereiding zit erop. Vanaf aanstaande zaterdag gaat er in de korfball league gespeeld worden voor de punten. En zo ook bij de KV Triade billie ballie poule. Als je nog wil deelnemen, doe dit dan snel. 

Wat moet je doen om deel te nemen: 

 1. Ga naar www.billieballie.com 
 2. Maak een account aan 
 3. Log in 
 4. Kies Korfbal League 
 5. Klik rechts boven in op groepen 
 6. Vul de KV Triade groepcode in: Qy2b9X4R3uksloV 
 7. Doe je voorspelling bij voorspellingen 

  Op de website van DVO Korfbal vind je nog meer informative
  https://dvo-korfbal.nl/nieuwsbericht/nieuw-billieballie-com/http://www.Billieballie.com 

   

  Tussenstand op dit moment 

ALV 3 december

By Nieuws

We hebben voor de (digitale) algemene ledenvergadering van 3 december 19.30 al een aantal aanmeldingen, maar we missen nog een aantal aanmeldingen! Iedereen die zich heeft aangemeld heeft vandaag een email gekregen met het bestuursverslag, de notulen van vorig jaar en de agenda, heeft u zich wel aangemeld, maar deze niet ontvangen dan is er iets mis gegaan. Stuur dan nogmaals een mail naar bestuur@kvtriade.nl. Ook als u zich nog niet had aangemeld kunt u een mail sturen naar bestuur@KVTRIADE.nl. Wij hopen u te digitaal te kunnen verwelkomen op 3 december 2020.

Tussenstand speculaaspoppenactie

By Nieuws

De speculaaspoppenactie loopt tot nu toe erg goed, veel van jullie doen goed hun best om de speculaaspoppen en roomboter amandelletters van www.vandergrijn.nl te verkopen. De top 5  op dit moment is:

 1. Nienke J. 40 speculaaspoppen
 2. Joris de G. 30 speculaaspoppen en 4 roomboter amandelletters
 3. Evi/Isa S. 31 speculaaspoppen
 4. Julian vd M. 23 speculaaspoppen en 3 roomboter amandelletters(+135 speculaaspoppen)
 5. Emma/Jefta H. 17 speculaaspoppen

Let op er kan nog tot woensdagavond besteld worden!! Deze speculaaspoppen/letters worden dan vrijdag/zaterdag bij u thuis gebracht!