Winst voor C en het 3e team

By 21 november 2010 Nieuws, Triade 1

Door te blijven “vechten” kan je winst afdwingen. Dat zijn woorden die veel zijn besproken tijdens de “thuis-dag” van Triade in sporthal de Reiger.

In de ochtend ging de winst naar de C met maar liefst 6 tegen 0.
In de avond ging de winst naar het 3e team met 8 tegen 6. 

Het D team onder coaching van Brendan en Diana, kon opnieuw geen punten pakken. Tegen het meisjes team van Albatros gingen ze onderuit met 2 tegen 4. 

Het C team onder coaching van William en Wim, konden wel de punten thuis houden, door met ruime cijfers te winnen van Merwede. Het werd 6 tegen 0. Vorige zaterdag tegen PKC, uit, lukte het niet op de bal goed rond te laten gaan. Dit keer tegen Merwede lukte dat wel. De doelpunten volgenden dan al snel. Tegen PKC zorgde zij voor het enige doelpunt voor Triade. Scoorde nu Amy weer, maar dan met de eerste treffer van de wedstrijd. Er werden doelpunten gemaakt door Ard, Martijn en Corline. 

Het A team onder coaching van Roelant, heeft in hun derde wedstrijd niet het tij kunnen keren, door te winnen van Albatros. 

Het derde team onder coaching van Klaas, heeft hun wedstrijd wel kunnen winnen. In de eerste helft hielden de twee ploegen elkaar op gelijke hoogte. Door de inbreng van Jordy en Harm-Jan, in de tweede helft, werden er meer kansen gecreëerd en ook gescoord. De twee heren waren goed voor vijf doelpunten van de acht. Het werd eind tweede helft nog spannend bij een stand van 5 tegen 7, maar toch werd er gewonnen van ’t capproen 4 met acht tegen zes. 

Het tweede team dit keer onder coaching van Gertjan, kon in hun tweede wedstrijd geen winst behalen tegen HKC 4. Bij het tweede team, met de geblesseerde Brendan en met de terug keer van Kirsten, werd er hard gestreden om elke bal. Bij rust stond het 6 tegen 7.
In de tweede helft werd het spel minder spectaculair, aan beide kanten. Er werden vijf doelpunten gescoord door HKC en drie voor Triade. Daarmee werd de eindstand bepaald op 9 tegen 12. 

Het eerste team onder aanvoering van William, wist dat Thor uit Rotterdam een tegenstander is die niet onderschat moet worden. Door beide vakken werd voor de volle 100% inzet getoond. Bij de rust stond 7  tegen 5 op de het scorebord.
In de tweede helft werd opnieuw gestreden, maar het effect werd steeds iets minder. Triade kon de eindsprint van Thor niet bijhouden. Zij scoorden makkelijker dan de mensen van Triade. De eindstand werd bepaald op 10 tegen 18 voor Thor.

Doelpunten gescoord door: William 5x, Gertjan 3x, Jolanda Penning  en Wim 1x