Triade 2 stapt weer van het veld zonder punten.

By 21 november 2010 Triade 2

De eerste thuis wedstrijd in de zaal liep minder prettig af dan dat de spelers hadden gehoopt. Net als de week ervoor was de wil om te winnen ook weer sterk aanwezig en dat was te merken. De sfeer was goed, iedereen had er zin in, en in onze eigen zaal moest er vandaag toch echt weer is gewonnen worden. Deze wedstrijd dachten we compleet te beginnen met Kirsten Zaal terug van een blessure, maar Brendan Ritmeester moest vanwege een enkelblessure plaats nemen tussen het publiek. Ook Onze coach was niet aanwezig vandaag maar werd vervangen door Gertjan v.d. Ree. Met een goed praatje van Gertjan, enkele wijzigingen in de opstelling en veel publiek startte Triade 2 de wedstrijd tegen HKC 4. 
 
Triade startte sterk maar had nog moeite om elkaar/posities goed te vinden en daaruit kwamen dus korte aanvallen. HKC benutte de kansen echter wel en kwam op een 0-1 voorsprong. De groen-witten wilden niet achter de feiten aanlopen en scoorde snel daarna de gelijkmaker. HKC had goede schutters meegenomen die ook zeer scherp waren, waardoor de stand al vrij snel op 1-3 kwam. Door weer even goed te communiceren met de Coach en onderling bracht Triade de stand weer gelijk. Een wedstrijd waar aan beide kanten de doelpunten vielen. Ruststand: 6-7
Koppies omhoog en blijven knokken was Gertjan zijn conclusie. Maar wat al een tijdje het probleem is, gebeurde nu weer. Triade zakte terug in een dipje waardoor HKC kon uitlopen naar een 6-10 voorsprong. Koppies gingen hangen, enige frustratie kwam te voorschijn maar opgeven werd er niet gedaan. Het spel was goed alleen de doelpunten vielen niet. Met nog een paar minuten op de klok viel ook nog is Diana Stuy uit met waarschijnlijk een enkel blessure. Hier zat Triade totaal niet op te wachten en speelde de wedstrijd maar normaal uit. De eindstand werd: 9-12. Triade 2 snakt naar punten. Er zit vooruitgang in en de punten komen wel, maar het is toch verschrikkelijk zuur om weer van het veld te stappen met verlies. 

Doelpuntmakers: Menno den Hartog 4x , Harm-Jan Korevaar, Kirsten Zaal, Roelant Kant, Diana Stuy, Daphne Broer alle 1x.
Triade 2 heeft nu even rust om zich klaar te maken voor de volgende wedstrijd. 11 december mogen zij weer gaan korfballen thuis tegen Vriendenschaar. En hopelijk blijven de punten dan wel thuis.              
 
Menno den Hartog.