Strijden voor de punten!

By 20 januari 2011 Wedstrijdprogramma

Op welke manier kunnen de teams van Triade aan punten komen? Door te winnen. Dat word het motto van zaterdag 22 januari 2011. Winnen!

Voor de hoofdmacht van Triade wordt het een lastig wedstrijd. Na het verlies tegen ESDO, heeft Triade hopelijk wel wat in te brengen tegen de koploper Thor. De wedstrijd word gespeeld om 18.15u in Rotterdam. 

Voor het tweede team, die afgelopen zaterdag een puntje hebben gepakt, zouden nog meer punten welkom zijn. Tegen HKC, staan op de vierde plaats, zou een stunt goed zijn voor het zelfvertrouwen. Triade 2 speelt uit om 16.30u. 

Het derde team van Triade gaat spelen tegen PKC. PKC staat eerste in de poule. In de thuiswedstrijd werd met vier punten verschil verloren, mogelijk kan Triade 3 nu wel winnen. In de PKC hal word gespeeld om 19.15u. 

In Zwijndrecht gaat Triade C er tegenaan om nog meer punten binnen te slepen. In de vorige wedstrijd tegen Albatros C werd met 3 punten verschil gewonnen. De heren en dames staan op een tweede plaats in hun poule, kunnen zij deze plaats vasthouden. Hun wedstrijd begint om 18.30u.