Is winst mogelijk voor Triade?

By 11 mei 2011 Nieuws

Zaterdag 14 mei. Vier teams, Triade 1/2/3/A, spelen thuis en drie teams, Triade C/D/E, spelen uit. Bij welk team van de korfbalvereniging wordt er winst gepakt? Komt u/jij de teams aanmoedigen!
Voor Triade 1 wordt het de 10e ontmoeting met SKV. (vanaf 2007) Triade 1 wist 1 keer te winnen en een keer gelijk te spelen. Met de wedstrijd nog in gedachte tegen Spirit, waar net niet werd gewonnen, geeft dit goede moed om tegen SKV uit te halen. 

Voor Triade 2, die mogelijk nog wel hun ritme kunnen vinden. Zij speelden afgelopen zaterdag in en tegen Nieuwerkerk hun wedstrijd. Op het korfbalveld word gespeelt tegen KCC. De vorige wedstrijd tegen hen werd verloren. Mogelijk op eigen veld kan er wel iets gevonden worden om KCC op de knieën te krijgen. 

Voor Triade 3 wordt het op papier een “makkie”. In Dordrecht werd gewonnen tegen Oranje Wit met 3 tegen 8 voor Triade. Oranje Wit zal er alles aan doen, om het niet nogmaals zover te laten komen. 

Voor Triade A is het niet gunstig terug kijken op de vorige wedstrijd tegen Kinderdijk. De stand toen 7 tegen 0 voor kinderdijk. 

Voor Triade C, dat boven aan de poule lijst staat, is winst van belang om uitzicht te houden op het kampioensschap. In Hardinxveld-Giessendam gaat er gespeelt worden tegen Vriendenschaar. Aan het voorlopige doelsaldo zal het niet liggen. Triade C staat 10 doelpunten voor op de rest, maar 2 punten verschil met de nummer 2. Dit zal betekenen dat de jongens en meiden, wel moeten zorgen dat zij eindigen met winst. 

Voor Triade D, dat speelt in Papendrecht tegen PKC en hun tweede plaats gaan verdedigen in de ranglijst. Zij hebben tot nu toe 3 wedstrijden gespeelt en daarvan 2 gewonnen. Het zal een wedstrijd worden waar PKC ook zal gaan strijden om de tweede plaats. 

Voor Triade E, speelt in Westmaas/Mijnsheerenland, tegen Oranje Zwart. Oranje Zwart staat op een laatste plaats terwijl Triade E op een mooie tweede plaats staat in hun ranglijst. Waarschijnlijk zal er wel gewonnen worden, Triade E scoorde al 29 keer en Oranje Zwart heeft nog geen een keer de korf weten te vinden.