Eronder voor Triade 1, 2 en C. Erover voor Triade D

By 19 februari 2011 Nieuws

De jacht was geopend vandaag. Door alle vier de teams van Triade. Alle punten waren hard nodig.
Maar het 1e en het 2e en de C konden geen puntjes meepakken. Triade D wint makkelijk met 1 tegen 10 uit bij Merwede.

In Leidschendam begint Triade 1 in een wedstrijd waar in de thuiswedstrijd de cijfers er niet om logen. Het werd 11 voor en 20 doelpunten tegen. De spirit was er. Maar het afmaken niet. De trein begon voor SEV al snel te lopen, wat een ruststand maakte van 8 tegen 5. Voor Triade begon de trein sneller te rijden na rust. Het gat werd gedicht, 8-8. Maar de voorsprong werd niet gepakt. Het gat bleef maar groeien tot maximaal vijf punten. De eindstand werd uiteindelijk 15 voor SEV en 12 voor Triade.

In de sportboulevard in Dordrecht kon Triade 2 niet Deetos de baas blijven.

De koploper bij Triade C, liet opnieuw van zich horen. Dan wel voelen. De jongens en meisjes startten in de eerste helft, niet scherp. HKC kon uitlopen tot 1 voor Triade (Robert) en 12 voor HKC. De tweede helft was veel beter. Er werd meer gekeken naar elkaar, de plaatsing was beter. Maar HKC bleef heel makkelijk korfballen. HKC scoorde 6x met een doorloopbal en 13x met een afstandsschot. Daaruit blijkt wel waarom zij kampioen gaan worden in de poule van Triade C.

De trein van Triade D rijdt zijn eigen weg en wel op volle sprint tegen Merwede. Waar het de vorige keer 6 tegen 3 werd voor de D. Werd er nu met gemak gewonnen met ruime cijfers. 10 doelpunten voor Triade D en 1 doelpunt voor Merwede.