2011 biedt nieuwe kansen!

By 6 januari 2011 januari 9th, 2011 Nieuws

In het nieuwe jaar beginnen vier teams van Triade met het spelen van hun wedstrijden. Zaterdag 8 januari wordt er volop gestreden in de verschillende sporthallen. De senioren spelen thuis in De Reiger: Triade 1 om 18.45u, Triade 2 om 20.00u. De junioren (A) spelen uit om 16.00u in Capelle aan de IJssel. De aspiranten (C) spelen ook om 16.00u, in Gorinchem.

Voor Triade 1 heeft de 1e helft van de zaalcompetitie nog geen winst opgeleverd, de vier gespeelde wedstrijden zijn verloren. Waar absoluut wel meer had in gezeten. Daarvoor biedt de eerste wedstrijd van 2011 nieuwe kansen.
Triade 1 speelt thuis tegen SEV. De ploeg uit Leidschendam, heeft ook nul punten uit drie wedstrijden. Het wordt een wedstrijd waar alles uit de kast zal worden gehaald om de eerste punten van 2011 in eigen huis te houden. 

Triade 2 staat op dit moment onderaan het lijstje met drie gespeelde wedstrijden. GKV staat bovenaan de ranglijst met zeven punten uit vier wedstrijden. Ook voor het jeugdige team zal het een serieuze pot worden. Zij zullen ook alles uit de kast gaan halen om die zo fel begeerde punten in eigen huis te laten. 

De junioren, het A team, gaat het opnemen tegen KCC, in een uitwedstrijd. KCC staat op plaats 5 en Triade A op plaats 6. In de vorige ontmoeting zijn de punten naar KCC gegaan. De jongeren van Triade A zullen er alles aan doen om deze wedstrijd wel te winnen. 

De aspiranten, het Triade C team, speelt uit tegen GKV. Triade C staat op een derde plaats. Het GKV team staat op een gedeelde vierde plaats met Vriendenschaar. Ook voor Triade C zal er tegen aan gegaan moeten worden. De punten worden door GKV waarschijnlijk niet zo maar mee gegeven naar Nieuwpoort/Langerak. De jeugd moet er gelijk vanaf het begin scherp bij zijn om GKV onderuit te laten gaan. 

Vier sterke wedstrijden, ook hierbij geldt weer dat alle support hard nodig is. Mocht u/jij tijd over hebben kom één of meerdere teams aanmoedigen, alle steun is welkom! Tot in De Reiger of bij de uitwedstrijden!