Door de verschillende commissies worden er activiteiten georganiseerd. Hierbij kunt u/jij denken aan klaverjasavonden, mixtoernooi, tentenkamp enz. enz. De datums hiervoor zijn te vinden in agenda!
Hieronder de verslagen van de verschillende activiteiten:

Paaseieren avontuur kangoeroes en F-jes, 2015

Om 10 uur was het dan zover, de paaseieren goed verstopt door de paashaas en klaar om gevonden te worden. De opkomst van de kangoeroes was super. 15 enthousiaste kinderen stonden klaar om de eieren te zoeken. In opperste concentratie gingen ze met z’n allen naar de zaal.
5..4..3..2..1..en zoeken maar..!! Nou daar gingen ze dan hoor, rennen, springen, kruipen, alles om zo veel mogelijk eieren te vinden.  De obstakels werden opzij geschoven, er werd op de banken geklommen en alle mogelijke verstopplekken werden regelmatig bekeken. Dit met veel succes want deze speurneuzen wisten binnen 10!! minuten alle eieren te vinden. Hier is een top 3 van beste speurneus uit gekomen.
Hierna zijn de kids weer naar de kantine gegaan waar er knutselspulletjes klaar lagen om de eieren te versieren. Met ieder een eigen kleur/knutselboekje gingen ze flink aan de slag. Gekleurde eieren, bestickerde eieren, mandjes & vele leuke creaties kwamen tevoorschijn. Na een glaasje limonade was het tijd voor de prijsuitreiking voor de top3 beste zoekers.

Op een gedeelde 2e plaats: Julian en Rene. Op de 1e plaats: Lucas  Nogmaals gefeliciteerd speurneuzen!

Terwijl de kangoeroes aan het afronden zijn komt de F net van het veld af. Even gauw douchen en ook de F kan gaan beginnen met zoeken.  Deze hadden een iets grotere uitdaging, 62 eieren verspreid over het schoolplein naast het veld. Met 6 kinderen was de opkomst iets kleiner maar ondanks een paar vallende druppels was de F erg enthousiast om te gaan beginnen. Deze zoektocht duurde iets langer maar ook hier werd overal gezocht, van bovenop de speeltoestellen tot in de regenpijp. Na een klein half uurtje waren alle eieren gevonden en ook hier is ook top 3 uit gekomen.

Hierna is de F weer lekker naar binnen gegaan om wat op te warmen en lekker te gaan knutselen en eieren versieren. Ook hier werd er met veel plezier gekleurd en geknutseld en geëindigd met de prijsuitreiking.

Op een gedeeld 3e plaats: Joshlyn en Jess. Op gedeeld 2e plaats: Luuk en Rosanne.
Op de 1e plaats: Tessa. Gefeliciteerd zoekers!

Ondanks het sombere weer buiten was het binnen één groot feest met vrolijke kids en leuke creaties. Hier zijn de foto’s van de gezellige ochtend te vinden!