Zonder winst, wel kampioen!

By 27 oktober 2014 Nieuws

Op de allerlaatste speeldag is er nog een kampioen bij gekomen: Triade 3! Houdt de site en mail in de gaten voor het competitie schema voor in de zaal.

Het even kampioen worden, was er toch niet helemaal bij. In een zeer lastige wedstrijd en waar het aan lag, dat blijft waarschijnlijk in het midden. Was het het gras waarop gespeeld werd, het tijdstip, de tegenstanders of toch de inzet van Triade 3. In de eerste helft was het erg zoeken naar de scores, maar ook SKV had daar last van. Bij rust een stand van 2 tegen 1.
Na de thee, zou er toch verandering moeten gaan komen, om alleen kampioen te worden. Het spel werd scherper gespeeld en de kansen die er al waren werden nu wel benut. Maar het verschil maken dat was er niet bij. Een kleine voorsprong kon SKV wel pakken en hield dat ten kosten van het derde vast. Waardoor ook SKV kampioen werd. Uitslag was 11 tegen 9. Het is niet gebruikelijk om met drie ploegen de champagne te mogen drinken. In deze poule was dit wel het geval samen met DSO werden er acht punten verzameld én dus drie kampioenen!