We zijn alweer een stukje onderweg…

By 21 september 2020 Nieuws

We zijn alweer een stukje onderweg tijdens deze competitie. Wat natuurlijk ook geldt voor de standen in de verschillende poules. Uiteraard zijn nog steeds de scheidsrechters, coaches en trainers belangrijk voor het spelen en begeleiden van de wedstrijden. Bedank ze daar gerust eens voor! Lees verder voor de verslagen van de wedstrijden van afgelopen zaterdag.

Triade E2 mocht het opnemen tegen Vriendenschaar E4. Iedereen had er zin in en vol energie begonnen ze de wedstrijd. Triade was wat zoekende en wist helaas niet te scoren. Vriendenschaar wist met meer ervaring wel tot schot te komen, wat eindigde in een eindstand van 0-8.

De E1 nam het op tegen Albatros E2. Om 1e te blijven moest Triade deze wedstrijd winnen. We begonnen scherp en gooiden goed over. Dit resulteerde in mooie ballen en kansen die goed werden afgemaakt. We gingen de rust in met een 9-3 voorsprong. Triade liet zich van hun beste kant zien en maakten mooie schoten en doorlopers. 2e helft ook veel gescoord en goed verdedigd, eindstand 16-8.

Triade D1 reisde vandaag af naar Hendrik-Ido-Ambacht voor de wedstrijd tegen DVS’69 D2. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden tegen de nummer 2 in de competitie. Een tijdje bleef de stand op 0-0 hangen, maar uiteindelijk kwam de wedstrijd op gang wat resulteerde in een 2-6 ruststand. DVS’69 kwam een stuk scherper uit de rust en wist het gat in de 2e helft te verkleinen naar een 5-6 tussenstand. Verder kwamen ze echter niet, want Triade D schakelde weer een tandje bij, kon elkaar beter vinden en begon weer met scoren en dit zorgde ervoor dat de wedstrijd eindigde in een nette overwinning van 5-10!

De C2 mocht het opnemen tegen Kinderdijk C4. De C2 startte goed en we kwamen voor. Na lange aanvallen stonden we 2-0 voor, hierna stopte het scoren van Triade waardoor Kinderdijk weer terug kon komen. Ruststand 4-2. Na de rust weer fel gestart, maar waar de aanvallen in de eerste helft wel goed liepen, gingen in de tweede helft een stuk lastiger. Dit ook door wissels van Kinderdijk. Het was in de tweede helft een tamme wedstrijd geworden. De C2 kon het gat niet meer dichten. Eindstand 4-6.

De C1 mocht het opnemen tegen Kinderdijk C3. Kinderdijk C3 had ook nog alle wedstrijden gewonnen, dus Triade moest er tegen aan. De hele wedstrijd was Triade ontzettend fel, ze vochten voor de bal en waren sterk aan het afvangen. Door deze felheid kwamen we gelijk op een mooie voorsprong. Ruststand 6-2. Na de rust een goede toespraak waardoor de C1 er de tweede helft ook tegenaan kon! Na goed uitgespeelde aanvallen en ontzettend sterk verdedigend werk liep de stand steeds verder uit. De C1 stond veel sterker dan Kinderdijk. Na slim uitspelen van de aanvallen, floot de scheids af bij een eindstand van 15-3!

Zaterdag 19 september had Triade B1 een uit wedstrijd tegen de B1 van Good Luck. In de eerste helft begon Triade erg fel en uiteindelijk viel het eerste punt voor Triade. Toen kwam Good Luck erg fel terug en we gingen de rust in met 2-1 voor Good Luck.
In de tweede helft vielen er nog meer punten voor Good Luck, maar we gaven niet op. De sfeer zat er nog goed in, maar de kansen werden niet afgemaakt en de punten vielen niet. Uiteindelijk wisten we nog een punt te scoren. Helaas was Good Luck te sterk en hebben we verloren met 5-2.

Op 19 sept. hadden we een wedstrijd tegen GKV A2, helaas waren we maar met 7 spelers in het veld. Het begon zeker goed, Femke begon met heen en weer rennen omdat we geen 8 spelers hadden. Na een goed potje en zeker mooie goals stonden we 7-3 achter. Femke wisselde met Bo na een paar goals van ons en van de tegenpartij stond de eindstand 12-7. Helaas kregen we geen grip op de aanvallende acties van de tegenpartij.

Triade A1 mocht het opnemen tegen Oranje Zwart A1. Nadat ze de vorige wedstrijd gewonnen hadden, wilde Triade er vandaag graag nog puntjes erbij pakken! Ondanks wat persoonlijke slordigheid foutjes wist Triade toch op een goede voorsprong te komen. Ruststand 4-10. De 2e helft ging Triade met dezelfde instelling de wedstrijd weer in, en dat gaf resultaat! Eindstand 9-17

Triade 4 uit tegen Oranje Zwart/de Hoekse. Heerlijk nostalgisch op het gras spelend, de lijnen afgemeten op klein veld. Triade kwam goed uit de startblokken, zette aanvallen op en verdedigend ging het ook goed. De eerste helft ging gelijk op, 2-2 in de rust. Na rust wisten wij door te zetten, de tegenpartij bracht weinig in de aanval en kwamen moeilijk tot scoren. Bij ons lukte dat net iets beter, wij hadden wel meet moeten scoren. Maar voor nu voldoende en nemen we de punten mee naar huis. 3-6 gewonnen!

Waar het 2e van Triade vorige week niet goed aan de wedstrijd begon, was de start tegen Sporting Delta 4 een stuk scherper. Een goed eerste kwartier met mooie aanvallen zorgde voor een 0-4 voorsprong. Daarna zakte Triade terug. De scherpte verdween, aanvallend werden foute keuzes gemaakt en Sporting Delta wist hiervan te profiteren. Bij rust stond het 6-6. De tweede helft werd een gelijke strijd, en score liep gelijk op. Triade had veel kansen, maar het geluk in de afronding zat niet mee. Ook bleef Triade niet hun eigen spel spelen, waardoor Sporting Delta kon uitlopen. Dit gat kon Triade niet meer dichten, waardoor het 2e opnieuw naast te punten grijpt. Eindstand 15-13

Triade 1, dat op bezoek mocht bij NIO 1 in Rotterdam, kon geen vuist maken. Vanaf de eerste minuten liep Triade achter de feiten aan en kwam al gauw op een 10-3 achterstand. Echter probeerde Triade het nog om het gat kleiner te maken wat lukte tot 4, maar verder kwamen we niet. NIO bleef mee scoren waardoor het besef kwam dat de 2de verliespartij geïncasseerd moest worden. 23-17 was de eindstand.