TRIADE GOES INTERNATIONAL!!

By 6 oktober 2014 Nieuws

Ja, echt waar een selectie bestaande uit spelers van Triade 1 en 2 gaan naar London.  Wat gaan we daar doen dan?  We spelen een driekamp tegen de londense club de Trojaans ( met maar liefs 7 Engelse internationaals in de ploeg ) en het Ierse nationale team. Hoe GAAF/COOL enz. enz. is dit!!!
In eerste instantie was de planning om naar Duitsland te gaan. Spelen tegen de Duitse nat. ploeg. Helaas ging dit na veel onderhandelingen over en weer niet door i.v.m. de verschillende vakantie tijden. Balen echt jammer.
Maar een aantal van ons liet het hier niet bij zitten. 1 trok de stoute schoenen aan en heeft de contacten gelegd met de Trojaans uit London. De Trojaans waren direct enthousiast.
Gary, ons contact persoon in London, heeft de zaal gereserveerd en de Ierse nat. ploeg uitgenodigd. Hotel geboekt voor ons dus ja nu dachten we dit gaat echt door. Wauw.
Wij hebben zelf de vlucht geboekt en nu is het echt definitief. We vertrekken op 17 oktober 2014.  Vrijdagavond komen we in London aan. Dit gaat een gezellige avond worden, niet te laat maken want op de 18e zaterdag vertrekken we om 13.30uur naar de Sporthal. Vervoer geregeld door Gary!!  We spelen tegen de Engelse en de Ieren met de schotklok. Leuk, ook dit is weer een uitdaging want dit hebben we nog nooit gedaan.
Geen paniek want wij zetten al snel een aanval neer met een schot,  dus geen probleem voor Triade. Wat een ervaring zullen we hier op doen.
Zondag de 19e oktober nog een lekkere dag in London en s-avonds weer richting huis.
Hoe het allemaal af gaat lopen laten we uiteraard weten door een nieuw verslag op de site.

Gr van De London selectie.