Triade 1 onderuit!

By 24 november 2014 Nieuws

Afgelopen zaterdag kwam er voor Triade maar 1 ploeg in actie en dat was Senioren 1. Een goed vervolg geven aan de overwinning van vorige week lukte niet, want deze wedstrijd tegen Nexus werd niet gewonnen. De start was dit keer niet optimaal en de groen-witten keken halverwege de 1e helft tegen een 1-6 achterstand aan. De ‘comeback’ werd 10 minuten voor rust ingezet door een fellere verdediging. In het tweede gedeelte kwam het scorend vermogen ook weer enigszins terug en zo knokte Triade zich op 5 minuten voor het einde knap terug tot 8-8. Dit was de fase waarin het balletje naar beide kanten kon rollen, maar door de gretigheid werden er fouten gemaakt die genadeloos werden afgestraft. Nexus was dan ook de gelukkige ploeg die door de 9-11 overwinning de punten mee naar huis mocht nemen.