Schutterstoernooi 2013

By 12 mei 2013 Nieuws

Wat een dag! Donderdag 9 mei is het eerste schutterstoernooi gehouden op het veld van KV Triade. De foto’s staan inmiddels online, lees verder voor het verslag.

Ruim vijftig korfballers en niet korfballers hebben meegedaan tijdens het eerste Schutterstoernooi van KV Triade. Verdeeld over vier senioren poules en een jeugd poule gingen de 25 teams bestaand uit twee (niet) korfballers rond 13.30u van start.
Een korte uitleg: op vier meter van elkaar staan twee korven, bij elke korf één team. De teams krijgen 10 minuten de tijd om zoveel mogelijk keer raak te schieten. Er werd gewisseld om de vijf doelpunten van korf.
Na de 10 rondes kwamen de finales in beeld. Bij de jeugd was dat Bo en Sil tegen Twan en Kevin. Met een miniem verschil van twee doelpunten, 20 – 18, mochten Bo en Sil de beker in ontvangst nemen. Voor de finale van de senioren met een eindstand van 15 – 15, was het iets spannender. Er moest een winnaar komen, er werden door de vier spelers(ter) nog elk één schot geschoten, daarmee wonnen Lisette en Martijn. Klaas en Wim werden tweede.
De meeste doelpunten in één partij zijn gemaakt in twee partijen met precies dezelfde uitslag: 21 – 23 door Sil/Bo tegen Twan/Kevin en Lisette/Martijn tegen Brendan/
Check de statistieken voor meer gegevens: schutterstoenooi ’13