Restant najaars-veldcompetitie!

By 25 oktober 2015 Nieuws

Terwijl de eerste trainingen in de zaal alweer hebben plaatsgevonden, mochten afgelopen zaterdag nog 2 ploegen de noppenschoenen aantrekken.

Triade 4 moest uit tegen de Voltreffers, die al gedeeld kampioen waren. In Oosterhout begon de eerste helft goed, het spel uit de trainingen werd goed in de praktijk gebracht. Ruststand:5-3 In de tweede helft lieten De Voltreffers zien waarom zij kampioen zijn geworden. Triade 4 ging teveel mee in het spel van hun tegenstander waardoor er veel fouten gemaakt werden. Doordat er  zelf moeilijk kansen gecreëerd en benut werden, zag Triade de achterstand oplopen Eindstand: 15-6

Triade 3 verloor thuis met 6-7 van NIO. In deze rustige wedstrijd, waren de kansen er voor beide ploegen. Er kwamen zowel in de eerste als tweede helft lange aanvallen, maar de scores lieten op zich wachten. Helaas pakte deze laatste partij niet uit zoals Triade 3 zich had voorgesteld.