pokeravond 15 mei

By 13 mei 2015 Nieuws

Op 15 mei is alweer de laatste maandelijkse klaverjasavond, zal er voor de vierde en laatste keer dit seizoen een pokertoernooi gehouden worden. Dus wil u/jij nog meedoen, geef dan snel op!  Wellicht komen de pokeravonden volgend seizoen weer maandelijks terug! Dit pokertoernooi is bedoeld voor personen vanaf 16 jaar!

Als je niet weet hoe pokeren werkt dan wordt je de derde avond van harte uitgenodigd, er zal dan een duidelijke uitleg plaats vinden met enkele proef potjes. Hierna zal de ‘competitie’ van start gaan. De bedoeling is dat er met minimaal 3 mensen gepokerd gaat worden, wij willen dan ook vragen, om de animo voor de vierde avond duidelijk te hebben, dat de mensen zich aanmelden via roelantkant@hotmail.nl, hier reserveer je dus een plaats aan de tafel mee zodat je zeker weet dat je mee kan doen!! Doe dit dus op tijd.

Informatie op een rij:
15 mei vanaf 20.00 uur uitleg, start toernooi rond 20.30/20.45 uur.
minimaal 3 personen
inleg net als klaverjassen € 2,50 per avond, de nummers 1 en 2 krijgen per avond ieder een kwart van de totale inlegpot. Winnaar van het gehele toernooi over 1 seizoen krijgt de rest, over exacte regels mbt het prijzen geld kan er inzage gevraagd worden.
Speeltype Texas-hold’em.
Eindtijd 23.00 uur, tenzij alle spelers er eerder uit liggen.
Winnaar is de persoon met de meeste fiches/punten om 23.00 uur, of als iedereen is weg gespeeld.
Uitdraai van de spelregels zijn op de avond zelf in te zien of vooraf aan te vragen!
Informatie:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Texas_Hold_%27em

Voor verdere informatie of aanmelden kan er gemaild worden naar Roelantkant@hotmail.nl.