Nog twee of drie te gaan…

By 10 mei 2012 mei 12th, 2012 Nieuws

Na een tijdje van “rust” word het weer tijd om te gaan korfballen. Er zijn nog twee of drie wedstrijden te spelen én mogelijk nog drie kampioenschappen. Maar alles kan nog veranderen, laten we beginnen met a.s. zaterdag. Alleen de D heeft geen wedstrijd, de andere Triade teams mogen het veld weer op.

Ze hebben nu nog twee gescoorde doelpunten, maar zaterdag komen daar hopelijk nog meer doelpunten bij. Op een mooi tijdstip namelijk 12.00u speelt de E uit tegen SKV E. Dit keer hoeft er niet vroeg vertrokken en nog vroeger te worden opgestaan, wat een voordeel kan opleveren als het om punten gaat…
De C zit in een moeilijke poule, tot nu toe is er nog niet gewonnen. Wel bijna tegen GKV uit, dit werd een gelijkspel, 2-2. Met nog twee wedstrijden te gaan, liggen er nog punten om opgehaald te worden. PKC C komt naar Langerak afgereisd voor hun wedstrijd.
Voor de B is het een ander verhaal; zij staan bovenaan in de ranglijst met 4 punten verschil met de nummer 2. Dus bij winst is de B kampioen. Máár dan moet er wel worden gewonnen tegen GKV. Uit in Gorinchem werd er moeizaam gewonnen. Dit keer moet het beter worden en gezien de laatste wedstrijden zou dit tot de mogelijkheden moeten behoren.
Drie partijen speelt de A nog. Zaterdag tegen ADO A. De poulelijst van de A, is verrassend. PKC A staat nummer 1, dan 4 teams met 4 punten en twee teams met 0 gewonnen wedstrijden. Er moet gewonnen worden om kans te maken op een feestje!
In Klundert gaat het derde de strijd aan met DSO. Ook zij maken kans op een party, want bij winst is dat wel heel dichtbij. Vorige ontmoeting tussen beide teams leverde een stand op van 13 tegen 8 voor Triade 3, kunnen zij na een “pauze” weer de draad oppakken?
Nog drie wedstrijden voor Triade 2. En zij staan op een gedeelde tweede plaats. ACKC uit Almkerk komt op bezoek, de wedstrijd begint om 14.00u.
Triade 1 speelt om 15.30u tegen SEV uit Leidschendam. Waar Triade al drie keer gewonnen, staat theoretisch SEV al achter. Zij hebben nog maar een wedstrijd weten te winnen. Maar ook hier geldt: de bal is rond.
De foto’s worden geplaatst op een nieuwe manier via Picasa. Klik hier voor de foto’s van KV Triade.

Speel met Fair Play en nu maar hopen op een zonnetje tijdens de wedstrijden! Veel plezier!