Kampioenschap of niets…

By 1 juni 2012 Nieuws

De laatste wedstrijden voor vier teams van Triade. Het zijn uitwedstrijden, dus voor het publiek word het meereizen. En supporters zijn hard nodig voor twee ploegen die kampioen kunnen worden. Uiteraard geldt dat ook voor de twee jeugd ploegen, zij zijn ook zeker gebaat bij enthousiast publiek. De A en het 2e kunnen zich voegen bij de B en het 3e, als het gaat om de eeuwige roem en een feestje!

 Het kunstgras van PKC is zaterdagochtend het veld, waar het gaat gebeuren voor Triade A. Om 9.30u start de wedstrijd van het seizoen voor de junioren. Door helaas een verliespartij bij ZKV, moet er nu gestreden worden voor een gedeelde eerste plaats. Tijdens de afgelopen training werd er nog stevig getraind, om zo fit mogelijk klaar te zijn voor deze partij. Een foutje kan fataal zijn, maar dat geldt ook voor PKC A. 

In Boven Hardinxveld-Giessendam en Almkerk gaan de E en de D hun laatste partij spelen van dit veldseizoen. Voor de E word het een revanche wedstrijd, de kampioen HKC E, hoeft niet meer en Triade E is op zoek naar de laatste punten. Op het veld in Langerak werd het 1 tegen 3, wat aangeeft, uitgaande van de stand, dat het voor de E van HKC ook niet vanzelf sprekend was om altijd maar te winnen.
Op het veld bij ACKC D gaat de D op jacht naar een derde plaats. Bij winst staat Triade D dan gelijk met ACKC D. In de vorige ontmoeting was ACKC net even te sterk, maar op deze laatste speeldag, zal de D net even meer doelpunten gaan maken dan de D van ACKC. 

Dan de tweede kraker van de dag. Kinderdijk 3 – Triade 2. Deze strijd begint om 15.30u. En strijd zal het worden, als het aan het tweede ligt. Bij winst zijn zij gedeeld kampioen met Kinderdijk, dat zou een fantastische prestatie zijn voor dit team en voor Triade. Voor het tweede geldt hetzelfde als de A. Ook zij hebben een wedstrijd op knullige wijze verloren en staan daardoor tweede met één verloren wedstrijd. Maar dit kan goed gemaakt worden door “even” te winnen van Kinderdijk. 

Supporters zijn zeer welkom bij de wedstrijden van de A en het tweede, want steun kunnen zij wel gebruiken.