Herfstige overwinningen voor Triade 1 en D1

By 21 oktober 2019 Nieuws

Triade 1 boekt een 10-5 overwinning op Zaandam Zuid 1. Met William Korevaar op de plek van de afwezige Brendan Ritmeester kwam de eerste aanval van Triade moeilijk tot scoren. Echter stond het verdedigend bij de groen witte als een huis waardoor de huidige nummer twee, dat met 0-1 voor kwam, de voorsprong niet verder wist uit te breiden. Beide ploegen kwamen tot de rust niet verder dan 4-4. In de tweede helft wist Triade door te breken en door nog steeds sterk verdedigend werk kon er rustig gezocht worden naar de juiste kansen. Met deze overwinning stijgt Triade 1 naar de verdiende tweede plaats!

Triade D1 speelde eerder op de dag hun laatste wedstrijd thuis tegen Conventus. De kampioenen hadden er zin in en wilden er wat van maken. Conventus was daarin tegen soms best slim en wist het spel van Triade te ontregelen. Toch waren de kids van Triade de baas en hebben ze gewonnen met 5-3. Ongeslagen kampioen dus!