Geen cadeautjes voor Triade!

By 6 december 2015 Nieuws

Afgelopen zaterdag 5 december was het rustig op de velden van Triade. De meeste ploegen mochten thuis blijven om zich voor te bereiden op pakjesavond. Alleen Triade D2 en Triade 4 kwamen in actie. Helaas werden er geen cadeautjes uitgedeeld, beide ploegen wisten niet te winnen.

Triade D2 speelde een uitwedstrijd tegen DetosSnel D. De Dordtenaren waren allemaal een kop groter en sneller en daardoor dus moeilijker te bestrijden. Omdat de ballen veel onderschept werden door de tegenstanders, kwam Triade weinig aanvallen toe. Dit was erg vervelend, maar de jongens en meiden van Triade D2 gaven zeker niet op. Helaas wel verloren met 0-11.

Triade 4 was op de dag van Sint en Piet naar Waddinxveen afgereisd. Tegen Korbis kwam er al een snelle 0-2 voorsprong. Dit duurde helaas niet lang, want de thuisploeg pakte ook hun doelpunten mee. In de rust zijn wat punten aangegeven waar Triade 4 op moest letten, mooi om te zien dat dat in deel II ook lukte. Laatste tijd wordt ook steeds meer aandacht gegeven aan communicatie in de verdediging. Dit hebben ze zaterdag goed toegepast, maar het afronden bij Korbis ging wel erg gemakkelijk. Daardoor begon pakjesavond voor Triade 4 na deze 6-14 nederlaag met een teleurstelling. Toch mogen we uit ervaring weten dat de spelers van Triade 4 het ‘heerlijke avondje’ hierdoor niet lieten verpesten.