En het werd een…baaldag!

By 4 juni 2012 Nieuws

Waarom is sport zo keihard? Volgens mij kunnen de spelers en speelsters van de vier teams van Triade daar over mee praten. Geen van de teams kon het verschil maken tijdens hun wedstrijd. De spanning voor de wedstrijden bij de A en het 2e, was te voelen, maar een kampioenschap…

Voor de E viel er niets in te brengen, ondanks dat zij een aantal strafworpen hebben gekregen, konden zij niet de korf vinden voor een doelpunt. HKC E scoorde zeer makkelijk, 24 – 0.
Tijdens de partij van de D werd er tweemaal gescoord, door jongens en meisjes van Triade. Maar ACKC D wist viermaal de bal door de korf te laten gaan.

Dan de wedstrijden voor de A en het tweede, waar het zou gaan om een gedeelde eerste plaats. In Papendrecht werd er al gauw tegen een achterstand aan gekeken. Voor de A de zware en moeilijke taak om het verschil kleiner te maken en een voorsprong te pakken. Rond 15.30u klonk het eerste fluitsignaal van de scheidsrechter voor de wedstrijd van het tweede. Op het kunstgras van Kinderdijk werd er ook een strijd geleverd door het tweede. Het werd warmer, het lag niet aan het zon, maar zowel Kinderdijk als Triade wisten in de eerste helft het verschil heel klein te houden. Bij rust: 3 – 2.
De kansen waren bij beide teams aanwezig, alleen was het geluk dit keer niet aan de zijde van Triade. De A gaf alles, maar zoals altijd kan er maar een de winnaar zijn. Dit keer PKC A. Triade A kwam niet verder dan 5 doelpunten, ook het tweede scoorde 5 punten, wat ook niet genoeg was om kampioen te worden.

Dank aan alle supporters die de Triade teams kwamen steunen!