En de winnaar is…

By 17 juni 2012 Nieuws

Iedereen was er klaar voor. De organisatie, de mensen achter bar’s, het geluid en niet te vergeten de spelers en speelsters die met elkaar de strijd aan gingen. Het Promo Computers Mixtoernooi 2012. Om 13.00u starten de 20 deelnemende teams met de poulewedstrijden. Rond 14.45u werden de B en de 3e gehuldigd voor hun kampioenschap op het veld, zij kregen van de voorzitter een medaille of roos uitgereikt.

Ook langs de lijnen van de vier velden werd het drukker en gezelliger. Maar binnen de velden was het soms echt strijd. De punten waren nodig om verder te komen richting de kwartfinales. Dit was weggelegd voor de teams: Team Brendan, Team Wim, Team Gijs en Team Menno uit de poules A en B. Team Gertjan, Eddy’s, Captain Rick en team Den Hartog kwamen uit in de andere twee kwartfinales op de veld 3 en 4 uit poule C en D. Na een verlening en strafworpen op de velden twee en drie, waren de winnaars bekend voor de halve finales.
Ook was er teleurstelling voor de ploegen die niet door waren, maar ook dat hoort bij een toernooi. Team Brendan en Team Gijs streden op veld 1 voor een plek in de halve finale. Op veld twee waren dat team Eddy’s en Captain Rick. Na opnieuw 12,5 minuut spelen waren de winnaars bekend voor de finale van het Promo Computers mixtoernooi 2012.
Uit de poules A en B, van de 10 teams, is team Brendan naar voren gekomen als winnaar. Bij de poules C en D was dat team Eddy’s.
Rond de klok van 17.00u startte de Finale van het Promo Computers mixtoernooi 2012, al snel was daar een doelpunt voor team Brendan, maar die voorsprong was van korte duur. Team Eddy’s kwam gelijk, 1 tegen 1. Hoewel team Eddy’s niet op gaf en strijd leverde tot de laatste seconden, konden de mannen van team Brendan het rustig afmaken. Zij wonnen met 4 tegen 1 de Finale.
Na de laatste speech van de voorzitter, werd de prijs overhandigd: een super mooie en smakelijke Triade taart en de beker.
Tijdens het mixtoernooi zijn er foto’s gemaakt, deze zijn te zien onder het kopje foto’s.

Dank aan alle mensen die hebben meegeholpen aan dit toernooi, Promo Computers voor de sponsoring én natuurlijk de spelers en speelsters voor hun korfbaltalenten!