De laatste minuten van zaalseizoen 2014-2015!

By 16 maart 2015 Nieuws

Het zit er dan nu toch echt op….. het zaalseizoen is ten einde. We kunnen de balans gaan opmaken, de buitenschoenen weer opzoeken, her en der wat trainingstactieken bijschaven en dan weer lekker met z’n allen naar buiten. Het kunstgras staat er weer gekortwiekt bij en de temperatuur stijgt (hopelijk) geleidelijk; op naar het buitenseizoen.
Toch kwamen er afgelopen zaterdag nog 3 ploegen in actie in de zaal. Hoe dat verlopen is willen we jullie niet onthouden.

Triade E had al genoeg punten om zich kampioen te noemen. Tegenstander Deetos kon hier alleen bij winst nog aanspraak op maken. Dit beloofde vooraf dus een leuke pot te worden, waar Triade E lekker kon korfballen zonder druk. Na de 1-1 liep de kampioen vrij makkelijk uit naar 1-4. Deetos kwam in de 2e helft nog spannend terug tot 4-3, maar geconcentreerd en koelbloedig maakte Triade E het in de slotminuut toch af. Door deze 3-5 overwinning mogen ze zich de terechte en trotse kampioen van het zaalseizoen noemen. De coaches zijn uiteraard trots op deze kanjers, mede door hun inzet en strijdlust.

Triade C kon niet stunten tegen kampioen Merwede en verloor met 12-3. Ze hebben hard hun best gedaan, maar er zat gewoon niet meer in afgelopen zaterdag. Triade C had vooral moeite met het uitwerken van de bal vanuit de verdediging, daarvan profiteerde met 8 doelpunten de tegenstanders erg graag. Nu op naar het veld en alle neuzen weer dezelfde richting op.

Triade A heeft met 13-15 gewonnen tegen KOAG. Thuis werd er nog met 1 punt verschil verloren, maar in de uitwedstrijd werd dat recht gezet. Toch maakte de bezoekers het zichzelf nog erg moeilijk, maar was de uitslag en de 2e plaats in de poule meer dan terecht!
Ook Triade A gaat zich opmaken voor het buitenseizoen; nieuwe ronde, nieuwe kansen.