Zo hard is sport…

By 15 februari 2014 Nieuws

Er was deze zaterdag maar één team die in actie kwam. In de Van Rappardhal werd er door Triade D gezocht naar de punten. Ook werd er tijdens de Olympische spelen o.a. geschaatst, 1500m door de heren, waar je zelfs op 0,003 seconden naast het goud kan grijpen.

Tijdens GKV D – Triade D ging het niet om een medaille, maar wel om de winst en dat maakt sporten zo leuk of toch niet…?
De scheidsrechter had “nog maar net” het beginsignaal gegeven of er werd al vier maal gescoord. Binnen vijf minuten stond er op het scorebord een gelijke stand van 2 – 2. In de rest van de eerste helft ging de bal nog vijf keer door de korf. Zelfs werd er door een heer van Triade gescoord met een one hander. Maar bij rust was het verschil nog één puntje, 5 – 4. Na de rust werd er scherp verdedigt en kwam Triade D gelijk: 5 -5. Helaas, helaas. Er kwamen nog wel genoeg kansen voor de D van Triade, maar die konden niet benut worden. GKV D kon wel blijven scoren en stopte bij een eindstand van 9 – 5.