9e speelronde zaalcompetitie ’13-’14

By 9 januari 2014 Nieuws

Na de drie gespeelde wedstrijden van vorige week, is daar komende zaterdag 11 januari 2014:
De eerste Triade ThuisDag! Alle teams spelen hun partij in sporthal De Reiger in Groot-Ammers.

De F mag beginnen om 9.00u. Tegen Merwede, vorige wedstrijd zat het er niet in, maar thuis spelen tegen PKC/Hagero E, dat bied misschien wel kansen.
Voor de E, is het van belang om de punten te blijven pakken. In hun eerste ontmoeting met Oranje Wit E, begon het gelijk goed. 0 tegen 8. Nu staan de cijfers hopelijk andersom op het scorebord en schrijft de E er weer twee punten bij.
Ook de D, speelt tegen hun eerste tegenstander in de zaal. PKC/Hagero D won toen gemakkelijk met ruime cijfers. Maar na winst in hun laatst gespeelde partij, zal dat naar meer smaken…
Daarna de C. De nummer 1, Triade C tegen 5, Merwede C. Ook de C veroverde zeer makkelijk de eerste punten binnen in Sliedrecht, 0 tegen 12. Dat word in Groot-Ammers hopelijk opnieuw genieten geblazen met de vele doelpunten.
De A heeft iets minder goede ervaringen met de eerste partij in de zaal. Maar door het blijven knokken tijdens de wedstrijden staan ze wel op een mooie derde plek. In de poule bij de A staan de ploegen dicht bij elkaar en dat geeft mogelijk een positieve uitwerking voor Triade A. Movado A staat een plaatsje hoger, dus de A kan er voorbij als er …
Check voor de aanvangstijden het programma.
Ook voor Triade 4 geldt dat de verschillen klein zijn. De lijst kan zomaar na zaterdag veranderd zijn. Dan zal wel het vierde moeten winnen van Kinderdijk.
Voor het derde, is het nog steeds zoeken naar de juiste combinaties. Ook tegen PKC/Hagero zullen er weer dingen uitgeprobeerd moeten worden.
Het verschil tussen beide ploegen is maar één punt. Triade 2 en Kinderdijk. En daarbij staat het tweede op een 2e plaats en de Kinderdijkers op plek 3. Wie de twee punten pakt staat weer iets dichter bij de koploper.
De tweede helft van de zaalcompetitie is voor Triade 1 belangrijk. Ze zaten er zo vaak zo dichtbij, maar dan werd er net niet gewonnen. Nu moet het gewoon gaan gebeuren. Er moet gewonnen gaan worden om die aansluiting te pakken met de middenmoot. Oranje Nassau uit Vlaardingen is de koploper. Toch werd er in Vlaardingen gelijk gespeeld, 17 – 17. Maar goed de bal is rond en hopelijk wel in het voordeel van Triade 1.

Komt allen naar de Triade ThuisDag! Na het oplopen bij Triade 1, is er de pupil van de maand die een schot gaat wagen, zou die raak gaan?
Kom dan kijken om 16.30u, dan zal Triade 1 spelen tegen Oranje Nassau.