8e speelronde zaalcompetitie ’19-’20

By 24 januari 2020 Nieuws

Zaterdag 25 januari gaan we ons opmaken voor de 4e Triade Thuisdag. Een hele dag vol korfbal in sporthal De Reiger in Groot-Ammers. Met 11 wedstrijden, want de partij van Triade 4 gaat niet door, wordt het een lange en hopelijk een mooie en sportieve sportdag! Lees verder tegen wie en hoe laat de Triade teams gaan spelen!

Zoals gewoonlijk, ook deze keer tijdens de Triade Thuisdag, starten we met twee wedstrijden. Om 09:00u Triade E2 tegen PKC/SWKGroep E8 én Triade E1 tegen PKC/SWKGroep E3. Voor de E2 gaat de zaalcompetitie voor alsnog prima. Met nog maar één verloren partij, gaan zij het opnemen tegen de nummer vier in de poule. Triade E1 heeft het moeilijker in de poule. Helaas hebben zij nog niet weten te winnen, zou daar zaterdag verandering in kunnen komen? Zij spelen wel tegen de koploper…
Om 10:00u speelt Triade D1 tegen Merwede/Multiplaat D3. De nummer zeven tegen de nummer 5, dan zijn er op papier kansen om twee punten in huis te houden. Gaat dat de D1 lukken?
Om 11:00u begint Triade C1 tegen HKC (Ha) C2. De C1 van Triade staat op een vierde plaats van de zeven. Zij gaan het opnemen tegen de vijfde in de poule. Deze partij kan weleens beslissen of de beide ploegen een aansluiting kunnen vinden bij de top drie.
Om 12:00u Triade C2 tegen Merwede/Multiplaat C4. In deze poule staan er drie ploegen op een gedeeld eerste plek. Helaas niet voor deze twee teams, maar wel een “tweede” plaats voor Triade C2. Kunnen zij deze positie vast houden of zakken zij een stukje in hun poule?
Om 13:00u Triade A2 tegen Albatros A3. De nummer twee uit de poule komt naar Groot-Ammers om te spelen tegen de A2 van Triade. In deze lastige poule wil het nog niet echt lukken met de A2 van Triade om punten bij elkaar te verzamelen, misschien dan tegen de ploeg uit Zwijndrecht?
Om 14:10u begint Triade A1 tegen PKC/SWKGroep A4. Ze hebben nog niet tegen elkaar gespeeld, maar dit zou wel eens de beslissing kunnen gaan worden. Triade A1 op een eerste en PKC A op een tweede plaats. In de statistieken schelen beide ploegen bijna niets van elkaar, maar wat gaat dat voor een wedstrijd opleveren?
Dan na drie uur in de middag, komen de senioren op het toneel. Te beginnen met om 15:20u Triade 5 tegen Korbatjo 4. Gezien de stand in de poule en gespeelde wedstrijden door het vijfde van Triade, zou er een kans kunnen zijn voor de punten. Maar je zal het thuisvoordeel dan genoeg zijn?
Om 16:30u Triade 1 tegen OEC 1. Waar zit het verschil tussen deze twee ploegen? Niet in het aantal punten, gespeelde wedstrijden of zelfs het doelsaldo, maar in het aantal doelpunten tegen en voor. Kan dat al iets zeggen over de hoe de partij gaat verlopen? Nou, wat wel belangrijk is om punten te pakken, om niet nog lager te gaan zakken en om degradatie te voorkomen. Dus kom ze aanmoedigen!!
Na deze mooie partij, begint rond 17:40u Triade 2 tegen Nexus 2. De laatste twee partijen werden door het tweede van Triade gewonnen, dus zullen zij gebrand zijn om deze lijn voort te zetten, maar of hun tegenstanders daar op hebben gerekend?
Als laatste wedstrijd van deze lange Triade Thuis dag. Rond 18:50u Triade 3 – HKC (Ha) 5. Inmiddels staan zij op een derde plaats, maar met de afgelopen wedstrijd nog in het achterhoofd, zal ook Triade 3 erop staan om goed korfbal te laten zien. Gezien de poule verdeling, zouden er kansen mogelijk zijn.
(Triade 4 – KCC 9, deze wedstrijd gaat niet door)

Iedereen weer veel plezier in het veld en langs de lijn!