7e speelronde zaalcompetitie ’18-’19

By 18 januari 2019 januari 20th, 2019 Nieuws

Zeven keer winst was het resultaat van de eerste Triade thuisdag in 2019. Er werden afgelopen zaterdag 10 partijen gespeeld. A.s. zaterdag gaan we ons op maken voor een dag met alleen maar uitwedstrijden. Dit keer zijn dat er 12. Alleen Triade 4 heeft vrij. Er zal gespeeld worden in Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Giessen, Sliedrecht, Mijnsheerenland, Oud-Beijerland, Rotterdam en Kapelle. Dus aan kilometers geen gebrek voor de teams, maar gaat dat ook punten opleveren? Lees verder hoe laat en waar de teams gaan spelen.


Zoals gewoonlijk beginnen we om 09:00u met twee wedstrijden tussen Sporting Delta E2 – Triade E1 én Oranje Wit (D) F1 – Triade F1. De E1 gaat hun eerste partij spelen in 2019, voor de F was de start nog niet helemaal zoals gehoopt, maar er zijn nieuwe kansen in Dordrecht.
In Hendrik-Ido-Ambacht begint om 11:00u DVS ’69 C1 – Triade C2. De thuisploeg staat op een tweede plek en Triade op plaats vijf.
Dan rond 11:00u ACKC C3 – Triade C1 in Giessen. Triade C1 is op een gedeelde eerste plaats het nieuwe jaar goed begonnen, door vorige week de winst te pakken. Nu nemen zij het op tegen de nummer laatst.
Om 12:00u Merwede/Multiplaat D2 – Triade D1 in Sliedrecht. Dit kan wel eens een spannende partij worden. Beide ploegen wisten nog niet te winnen tijdens het zaalseizoen. Wat gaat deze partij opleveren?
In Mijnsheerenland begint om 13:00u Oranje Zwart/De Hoekse A1 tegen Triade A1. Het oude jaar werd door Triade A afgesloten met een gelijkspel en daarmee staan zij op een zesde plaats.
Ook om 13:00u begint de partij tussen Korbatjo E2 en Triade E2. Om dichterbij de top drie te komen, zouden de twee punten meer dan welkom zijn voor de E2 van Triade. Zij komen dan gelijk te staan met de thuisploeg.
Na de wedstrijd van Triade A gaat ook Triade B spelen tegen Oranje Zwart. Zij beginnen om 14:15u. Tussen de nummers drie en zeven in de poule zit maar twee punten verschil, wat al aangeeft dat winst belangrijk is om te stijgen. Welke A ploeg gaat dat doen?
Om 16:00u speelt OZC 4 tegen Triade 3. Van de Triade senioren teams staat het derde samen met het tweede op een derde plaats in hun poules. Afgelopen zaterdag pakten zij een mooie overwinning op Albatros, maar nu dan een uitwedstrijd. Wat gaat de tactiek zijn om ook OZC van de punten af te houden?
In Dordrecht speelt om 17:20u DeetosSnel 8 tegen Triade 5. De nummer 2 tegen de Triade op een zesde plek. Maar het vijfde van Triade kan de stijgende lijn door zetten, gaat hen dat ook lukken na de winstpartij van afgelopen zaterdag?
Dan kijken we naar de selectie:
Om 18:10u KVK 2 tegen Triade 2. De overwinningen blijven komen voor het tweede van Triade. Ook afgelopen zaterdag wisten twee punten te pakken. Tegen KVK zouden er op papier kansen kunnen zijn, maar de bal blijft rond…
Om 19:30u KVK 1 tegen Triade 1. Het eerste van Triade had iets om over te praten na de partij tegen PSV/lifovragen.nl. Gaat dat hun sterker maken of…?

Iedereen weer veel plezier en succes!