6e speelronde zaalcompetitie ’12-’13

By 14 december 2012 Nieuws

Na een succesvolle Triade thuisdag, gaan de Triade teams weer op reis. Dit keer gaan de teams richting Hardinxveld-Giessendam, Rhoon, Rotterdam en Zwijndrecht.

De jongste korfballers van Triade hebben een vrije zaterdag, de D gaat op pad richting Zwijndrecht. Triade D gaat de koppositie verdedigen tegen Albatros D.
Twee teams komen uit in sporthal De Appelgaard, Hardinxveld-Giessendam. Eerst Triade C, 16.00u, gevolgd door de A om 19.10u. Ook Triade B heeft een korfbalvrije zaterdag. Triade C heeft punten nodig om mee te blijven draaien bovenin, tegen Vriendenschaar zijn er mogelijk kansen. Na de stevige partij tegen KCR, treft de A Vriendenschaar A.
RWA is de ploeg die bovenaan staat bij Triade 3. Maar bij winst van het derde staan zij gelijk met RWA, dus…
In Rotterdam gaat de selectie het opnemen tegen Thor 1 en 3. Voor Triade 2 is het belangrijk om zeer scherp te beginnen en dan komen de doelpunten vanzelf. Ook afgelopen zaterdag was dat het strijdplan. Het eerste team van Triade weet voor alsnog niet van ophouden met winnen. Op plaats twee staat Thor 1 en dus zijn het belangrijke punten om te pakken in Rotterdam.

Iedereen veel plezier tijdens de wedstrijden!