6e speelronde voorjaar competitie ’18

By 25 mei 2018 Nieuws

Wat was het weer een geweldig kamp! Heerlijk weer, veel gezelligheid en gekkigheid, check zeker even de foto’s op onze site Dan door naar de zaterdag, want alle teams gaan weer spelen. Er worden vijf partijen gespeeld in Nieuwpoort en zeven in Sliedrecht, Papendrecht, ‘s-Gravendeel, Reeuwijk, Almkerk en Hoogvliet. Check zeker ook even de standen in verschillende poules, want verschillende teams kunnen al stappen zetten richting het kampioenschap! Lees verder waar en hoe laat de teams gaan spelen!

Dit keer beginnen we met de thuiswedstrijden. De top drie in deze poule verschillen van elkaar maar telkens een puntje. Dit betekend dat Triade E, zij spelen om 9:00u tegen Merwede/Multiplaat E5, zeker zal moeten winnen om te gaan voor de beker.
Na twee verloren partijen wist de C2 van Triade dit weer recht te zetten, zij starten om 10:00u tegen Oranje Wit (D) C5. Als eerste eindigen, dat zit er niet meer in, maar een mooie tweede plaats op eisen dat behoort zeker tot de mogelijkheden.
In de uitwedstrijd, was Triade C1 de bovenliggende partij, hopelijk voor hen kunnen zij dat nogmaals laten zien, als zij spelen om 11:00u tegen SKV C1, want ook in deze poule is het spannend. Beide koplopers hebben zes punten, bij winst komt mogelijk een feestje al in zicht!
Om 12:00u speelt Triade A1 tegen Dordrecht A1, beide teams zouden geen aanspraak meer kunnen maken op het kampioenschap, maar de Dordtenaren hebben nog een klein kansje. Dan is alleen voor hen winst genoeg, met het thuispubliek achter zich weet Triade A zich gesterkt en wat er dan kan gebeuren…
Voor Triade 4 komt de koploper, KCC/SO natural 10, naar Nieuwpoort, zij spelen om 13.30u tegen elkaar. Voor het vierde het doel om het verschil zo klein mogelijk te houden en te zorgen dat er zelf ook doelpunten gemaakt kunnen worden.

Dan de teams die op reis gaan. Te beginnen bij Trade D2, zij beginnen om 9:00u in Sliedrecht tegen Merwede/Multiplaat D5. Er werd in de uitwedstrijd ruimschoots gewonnen door Triade D2, Kunnen zij dit kunstje nogmaals uitvoeren om zo hun koppositie vast te houden?
Om 10:00u start PKC/SWKGroep F9 – Triade F1 in Papendrecht. Triade F is de nummer een, waar zij ook tegen gaan spelen, tot één punt genaderd. Maar in hun vorige ontmoeting, was Triade F niet het team wat het wist af te maken. Zij zullen alles uit de kast “moeten” gaan halen om punten mee te nemen uit Papendrecht.
Ook om 10:00u Merwede/Multiplaat D4 – Triade D1. Zeven punten verschil was het tijdens de gespeelde partij in Nieuwpoort. Met nog geen een keer verloren, heeft Triade D1 iets hoog te houden en gaan zij dan weer punten “afpakken” van de ploeg uit Sliedrecht?
In ‘s-Gravendeel begint om 12:30u ADO 3 – Triade 2. Uiteraard zijn er weer kansen voor Triade 2 om te zoeken naar de punten om die bij te schrijven in de poule. Wat gaat het hen dit keer brengen?
Om 12:45u Reeuwijk B1 – Triade B1 in Reeuwijk. Het mee blijven scoren is lastig in deze competitie voor de B van Triade, weten zij 10x of meer te scoren, dan kijken zij naar een overwinning, maar of Reeuwijk daar aan gaat mee werken?
In Almkerk begint om 14:30u ACKC 5 – Triade 3. Het derde heeft dure punten laten liggen in de partijen tegen ’t Capproen, om weer aansluiting te krijgen is winst zeker niet verkeerd. Wat gaat dit keer de tactiek worden om de twee punten mee terug te nemen naar Nieuwpoort?
Op 7 okt werd er met een mooie uitslag gewonnen door Triade 1. Dat is al weer even geleden, maar kunnen zij nogmaals de punten pakken tegen de ploeg uit Hoogvliet. Om 16:00u speelt Nikantes 1 tegen Triade 1.

Iedereen weer veel succes, langs de lijn moedig ze aan!