4e speelronde zaalcompetitie ’14-’15

By 27 november 2014 Nieuws

Na een “mini” thuisdag, vorige week, word er zaterdag gespeeld in verschillende sporthallen in de regio. Dit keer niet in De Reiger.

Voor de jeugd word het reizen richting Alblasserdam, Papendrecht, Dordrecht en Rotterdam.
Laten we beginnen in Alblasserdam, daar gaat de F2 het opnemen tegen Kinderdijk F. Mogelijk zal het wel even wennen zijn, want hun vorige partij was op zaterdag 8 nov. Zij beginnen om 9.15u.
Dan met twee inval coaches, gaat de D naar PKC D. Tegen Albatros waren zij zo dichtbij een overwinning, maar dat gaan zij laten zien in de PKC hal. 11.00u is de aanvangstijd.
Over de brug bij Dordrecht, gaat de C nog iets verder Dordt in om te spelen tegen Sporting Delta C. Ook voor de C geldt dat zij nog niet in een ritme zitten. Deze partij zal beginnen om 13.00u.
Triade A gaat op jacht naar de derde overwinning. In Rotterdam tegen OZC zal het mogelijk al gaan om de punten voor een kampioenschap. Beide ploegen wisten al hun gespeelde wedstrijden te winnen. Zij starten om 12.00u.
Met een punt verschil werd er net verloren. Dat zal het vierde niet nog een keer laten gebeuren uit in Oosterhout tegen De Voltreffers, worden hopelijk de punten meegenomen. Aanvang: 13.20u. Voor Triade 3 was er geen verschil tegen GKV en kwam er een gelijkspel op het scorebord. Nu tegen SKV, mogen de positieve cijfers aan hun kant komen te staan. Aanvang: 16.40u.
In een spannend partij, kon ook Triade 2 niet de punten behouden. In en tegen Vlaardingen, zijn de kansen daar en zullen die ook met beide handen moeten worden aangepakt. Om met de winst terug te keren naar Nieuwpoort/Langerak. Zij starten al om 11.10u.
The flow is er nog niet helemaal voor Triade 1. Maar dat zal NIO in Rotterdam kunnen gaan voorkomen. Alhoewel het eerste wel met zeer veel positiviteit de strijd aangaat, kan het haast niet “fout” gaan. Het is dan maar afwachten of NIO daar ook zo over denkt. Zij beginnen om 19.35u.

Iedereen veel speel- en kijkplezier!