4e speelronde voorjaar competitie

By 28 april 2018 Nieuws

Het begin van de vakantie voor velen van ons, het zou een vrije zaterdag zijn voor Kv Triade, maar met een drietal inhaalwedstrijd gaan de C1, Triade 1 en 2 spelen voor de punten. Lees verder hoe laat en waar ze gaan spelen.

Op deze dag na Koningsdag mag Triade C1 het gaan opnemen tegen Korbatjo C, zij spelen om 11.00u tegen elkaar. In hun poule staat de C van Triade samen met Oranje Wit C bovenaan in deze poule. Dus bij winst op de bezoekers zijn ze weer een stapje dichterbij…

Dan kijken we naar de twee senioren wedstrijden. Te beginnen bij Triade twee. Zij zijn nog op zoek naar de puntjes. In Moordrecht gaan zij spelen tegen IJsselvogels, dat zal zijn om 15.00u. Het begint weer te lopen met het maken van doelpunten, maar een overwinning naar zich toe trekken dat zat er nog niet in. Wie weet gaat het vandaag dan wel gebeuren.

In Hillegom gaat Triade 1 de wedstrijd aan tegen SDO om 15.30u. Helaas pakte voor Triade vorige week zaterdag niet gunstig uit. Maar op deze zaterdag de 28e zou er weer gegaan kunnen worden voor een overwinning. Uiteraard blijft het thuis voordeel gelden, dus dan weet je het maar nooit, maar de kansen zijn er wel.

Iedereen weer plezier tijdens deze partijen!