3e speelronde voorjaar veldcompetitie ’18

By 21 april 2018 Nieuws

Wat een korfbalweer! Volop zon en bijna geen wind, beter “korfbal technisch” is bijna niet voor te stellen. Maar ondanks dat er van de zon genoten kan worden, gaan er ook wedstrijden gespeeld worden. En wel vier thuispartijen en zes teams gaan op reis naar Alblasserdam, Hardinxveld-Giessendam, Zwijndrecht, Dordrecht, Schiedam en ‘s-Gravendeel. Lees verder hoe laat de wedstrijden gaan beginnen.


Dit keer beginnen we met de ploegen die gaan spelen op het thuisveld in Nieuwpoort.
Om 09:00u Triade D2 – PKC/SWKGroep D6. Wat een uitslag, ze wisten al twee keer met 7-2 te winnen. We hebben het over ede D2 van Triade. Hoe ver gaan ze vandaag komen?
De D2 word gevolgd door de C2. Om 10:00u Triade C2 tegen KCR C3. Kan de C2 van Triade nog de boel gaan ombuigen, na twee verloren partijen?
In Sleeuwijk werd er gemakkelijk gewonnen, maar nu om 11:00u Triade C1 – Oranje Wit (D) C4. Dit zal een partij gaan worden om een mogelijk kampioenschap. Wie gaat verschil maken?
Met een verloren en een gewonnen partij, heeft de A een “prima” begin van de competitie. Nu spelen zij om 12:00u tegen Maassluis A3. Als zij ook bovenaan mee willen blijven draaien, dan is dit hun kans tegen Maassluis.
Als laatste een senioren wedstrijd in Nieuwpoort. Om 13:30u Triade 4 tegen ZKV (Zu) 2. In vergelijking met hun eerste partij, heeft Triade 4 hun doelsaldo verdubbeld. Kunnen zij dit nogmaals voor elkaar krijgen, want dan komt winst wel dichtbij?

De wedstrijd gespeeld op een ander veld, te beginnen bij Triade E en de F van Triade. Zij spelen beide om 09:00u. Het zijn de wedstrijden: Kinderdijk E6 – Triade E1 én Vriendenschaar (H) F5 – Triade F1. Beide ploegen hebben een positief doelsaldo van drie punten in de plus. Maar om weer aansluiting te maken met top in de poule, zijn de punten meer dan welkom.
Om 09:30u Albatros D4 – Triade D1, de wedstrijd in Zwijndrecht. De D1 van Triade staat er weer goed voor, als het zo positief blijft gaan, dan zou het wel eens kunnen dat……
In Dordrecht spelen om 11:00u Oranje Wit (D) B3 en Triade B1 tegen elkaar. Voor de B van Triade is de start nog niet optimaal van dit veldseizoen. Gaan zij dit recht zetten tegen het B team van Oranje-Wit óf laten zij de kansen liggen?
We gaan verder met de selectie van Triade. In Schiedam wordt er om 14:00u gespeeld tussen Nexus 2 en Triade 2. In deze doorlopende competitie, wat ook geldt voor Triade 1, zijn ze er soms dichtbij, maar om de punten te behouden, dat wil nog niet lukken. Gaat het tweede van Triade dit keer wel met de punten aan de haal?
In de streekderby tegen SKV, haalde Triade 1 goed uit. Ze weten de korf te vinden door al tweemaal op rij meer dan of 20 doelpunten te scoren. De thuisploeg, ADO, staat voorlopig nog wel op een tweede plaats in deze poule. Maar toen, op zaterdag 23 september 2017, was Triade 1 dichtbij om toch die twee punten af te snoepen. Nu spelen zij om 16:00u: ADO 1 – Triade 1. Hoe lastig gaat Triade 1 het de thuisploeg maken?

Iedereen weer succes vandaag!