2e speelronde voorjaar veld competitie ’19

By 9 mei 2019 Nieuws

Na twee weken van vakantie voor korfballend Nederland, wordt er a.s. zaterdag 11 mei weer een balletje gegooid op de verschillende velden. Dit geldt natuurlijk ook voor de teams van Triade. Alle ploegen gaan in actie komen met vijf thuis wedstrijden én zeven partijen die elders gespeeld gaan worden. Vanaf 9.00u komen er alleen maar jeugd teams aanbod op het veld bij de kantine. Kom gerust even langs!
Lees verder welke wedstrijden gespeeld gaan worden, hoe laat ze beginnen en vooral waar dat zal zijn.

De jeugd is er weer klaar voor. Om klokslag 9.00u gaan er twee wedstrijden starten: Triade E2 – Albatros E6 én Triade E1 – Movado E1. Beide Triade teams wisten nog niet te winnen. Op papier heeft de E1 meer kans om te gaan voor de overwinning. De tegenstander van de E2 wist de eerste partij te winnen, maar dat wil nog niet zeggen dat er geen kansen zijn voor de E2.
Na de E volgt de C2 van Triade, zij spelen om 10.00u tegen PKC/SWKGroep C5. De thuisploeg pakte op 20 april al een mooie overwinning, kunnen zij dit nogmaals voor elkaar krijgen?
Om 11:00u Triade C1 tegen HKC (Ha) C2. Het zal voor de C1 van Triade niet makkelijk worden in deze poule, na het mooie zaalseizoen. Met welke tactiek gaan zij deze wedstrijd aanpakken?
Dan de laatste thuiswedstrijd voor deze zaterdag. Om 12:00u Triade D1 – Albatros D3 uit Zwijndrecht. Daar was weer een winst voor de D van Triade. Tijdens de najaar competitie pakten zij ook een titel, gaat dat ook gebeuren in deze competitie, eerst zaterdag maar eens.

We gaan kijken naar de uitwedstrijden:
Om 10:00u Albatros F1 – Triade F1 in Zwijndrecht. In een spannende wedstrijd begon het goed voor de jongste spelers van Triade, zij pakten de twee punten tegen PKC in Papendrecht. Nu krijgen zij bezoek, wat zal deze partij gaan opleveren?
Om 11:00u Olympia (S) 5 – Triade 4 in Spijkenisse. Ze kwamen er niet aan te pas, tijdens hun vorige wedstrijd: het vierde van Triade. Zou dan het uit voordeel in hun voordeel kunnen gaan uitpakken?
Om 12:00u OZC B1 – Triade B1 in Rotterdam. Zowel Triade B als hun tegenstander in Rotterdam wist de eerste partij van deze competitie te winnen. Dat kan nog wel eens een belangrijke “pot” gaan worden. Wie pakt de punten?
Om 12:50u WION A2 – Triade A1 in Rotterdam. Zij hebben nog niet gespeeld; Triade A. De thuispartij wist al twee punten te pakken en gaat zaterdag voor hun tweede partij. Gaat Triade A door een overwinning te pakken mee draaien in de top van hun poule?
Om 15:30u Thor (R) 1  -Triade 1 in Rotterdam. Met een gelijk aantal punten, staat Triade net een plekje hoger als de thuisploeg: Thor. De start was voor hen nog niet vlekkeloos, we hebben het over Thor. Triade pakte in een prima wedstrijd de eerste buiten punten af van Olympia. Het is alweer een tijdje geleden, maar de vorige ontmoeting tussen beide ploegen werd gewonnen door Triade met 17-8.
Om 16:00u Vriendenschaar (H) 7 – Triade 3 in Hardinxveld-Giessendam. De thuisploeg kwam er niet aan te pas, tijdens hun eerste partij tijdens deze competitie. Triade 3 had het “makkelijk”, kon twee punten bijschrijven in de ranking. Op papier zou Triade 3 in het voordeel kunnen zijn, maar goed…
Om 16:55u Korbis 3 – Triade 2 in Waddinxveen. De start was nog niet goed te noemen voor het tweede van Triade. Gaan zij voor herstel in Waddinxveen?

Iedereen weer veel plezier, in het veld als langs de lijn!