17e speelronde zaalcompetitie ’14-’15

By 6 maart 2015 Nieuws

Kv Triade speelt nog dertien wedstrijden in de zaal. Daarvan worden er a.s. zaterdag 8 maart 10 gespeeld. Deze partijen worden allemaal uit gespeeld. Lees gauw verder waar de korfballers van Triade hun kwaliteiten gaan laten zien.

Triade A houdt nog even een vrije zaterdag, maar dat geldt niet voor o.a. de F1, F2 en D, want spelen in dezelfde regio, over de brug bij Gorinchem. De ploegen SKV en ACKC wachten de spelers van Triade op in Almkerk, Sleeuwijk en Giessen. De uitslagen van de F2 en D tegen deze tegenstanders waren niet echt om blij van te worden. Bij de F1 waren er kansen om tot een gelijkspel te komen. Hopelijk houden de drie Triade teams de punten bij zich. De F2 speelt tegen ACKC om 10.00u, F1 tegen SKV om 9.00u en de D om 9.00u tegen ACKC.
Wat dichterbij huis, spelen de E en de C. In Hardinxveld is Vriendenschaar de tegenstander van de E. Kinderdijk C gaat het op nemen tegen Triade C. De nummer 1 tegen 3 in de poule bij de E. In de C poule is het nummer 4 tegen 6. De verwachtingen zijn hoog, want bij de C werd het gelijk tegen de Kinderdijkers en Triade E won op een “simpele” manier. De E speelt om 10.00u, de C om 12.15u.
De Voltreffers B in Oosterhout. Daar gaat Triade B het tegen opnemen om 11.20u. Ondanks het redelijk verschil in plaatsen in de ranglijst bij de B, werd de thuisontmoeting wel met winst afgesloten. Dus ook hier geldt weer; gaat Triade B hun positie laten gelden?
Vanavond en morgen spelen twee senioren teams van Triade in een PKC hal te Papendrecht. Voor het derde word het “een late” vrijdagavond, zij spelen pas om 20.15u tegen de Papendrechters. Beide tegenstanders zowel van Triade 3 als van 4 staan bovenaan. Is er dan een klein verschil op te merken? Ja, dat wel, want het derde staat op een tweede plaats terwijl Triade 4 het in de lagere regionen heeft opgezocht. Om 15.55u is het de starttijd voor Triade 4 in een sporthal bij PKC.
Een vijfde gelijkspel, daar staat Triade 2 niet op te wachten. In hun laatste partij van dit zaalseizoen, zal echt alles uit de kast gehaald moeten worden om het RWA zeer lastig te gaan maken. Of de gelijke stand een terechte uitslag was, dat laten we in het midden, maar er zal toch een winnaar uit de bus mogen komen. In sporthal Rhoon in Rhoon neemt Triade 2 het op tegen RWA om 13.00u.
ADO tegen Triade 1, 14.45u. Op een gedeeld derde plek staat Triade 1 er keurig bij. ADO staat net één plekje hoger. In de partij in sporthal De Reiger werd het 13 tegen 21, zal Triade 1 het in hun ook laatste partij weer zover laten komen? Komt dat zien en aanmoedigen in Rhoon!

Iedereen veel kijk- en speelplezier!