17e speelronde zaalcompetitie ’13-’14

By 6 maart 2014 Nieuws

Er zijn nog 12 punten te verdelen in zes wedstrijden die er nog te spelen zijn in de zaal. A.s. vrijdagavond één en zaterdag drie partijen worden er gespeeld door de teams van Triade.

Vrijdagavond laat speelt Triade 3 hun match tegen Merwede. In de thuis ontmoeting was de ploeg uit Sliedrecht een maatje te groot voor het derde, maar je weet nooit…
Het vierde heeft iets goed te maken van afgelopen zaterdag. Om op een keurige derde plek te eindigen, zal er even afgerekend moeten worden in Zuidland met ZKV. Maar of ZKV daar aan mee gaat werken…
In een goede wedstrijd wist Triade 2 hun puntjes mee te pakken, zaterdag 1 maart. We zijn nu een week verder, andere tegenstander, waar in De Reiger met ruime cijfers van werd gewonnen. In sporthal De Jager is ACKC, de ploeg om te verslaan. Ook het tweede kan met een “bronzen medaille” tevreden om zo het zaalseizoen af te sluiten.
Dan de strijd om de plaatsen vier en vijf. Harga/Odi tegen Trade 1. Beide ploegen zijn zeker van handhaving in de derde klasse zaal. Op papier zou het een mooie partij kunnen worden. Er wordt gekorfbald zonder druk om “te moeten” winnen, máár dat wil natuurlijk niet zeggen, dat er geen punten verdiend kunnen worden.

Iedereen veel kijk- en speelplezier!