14e speelronde zaalcompetitie ’14-’15

By 13 februari 2015 Nieuws

Met het zeer positieve nieuws: “Handhaving van Triade 1 in de derde klasse” kan Kv Triade terug kijken op de weer een prima zaterdag, vorige week 7 febr. Nu staat er de voor laatste Triade thuisdag op het programma. Lees verder welke teams u/jij kunt komen aanmoedigen in sporthal De Reiger!

De beide F ploegen wisten wel veel te scoren, maar liefst 13 doelpunten, maar dat mocht niet genoeg zijn voor winst, vorige week. Nu spelen zij beide om 9.00u én ook beide tegen PKC F.
10.00u is de starttijd voor Triade E. Zij staan bovenaan, maar de nummer twee en drie blijven nog steeds aanhaken in de strijd voor het kampioenschap. Dus dit betekend…? Ze spelen tegen Merwede E.
Voor Triade D komt de koploper naar Groot-Ammers: Merwede D. Maar dit houdt niet in, dat de D van Triade zich zomaar laat over lopen, na weer een zeer leerzame clinic van Andre Kuipers, kunnen zij laten zien wat ze geleerd hebben. Speeltijd om 11.00u.
Het verhaal van de D geldt precies hetzelfde voor Triade C. Spelen ook tegen Merwede, staan ook bovenaan in hun poule. Zij beginnen met spelen rond het middaguur, om 12.00u.
Wil Triade B aanspraak gaan maken op het kampioenschap, dan mogen zij geen steken meer laten vallen. Dus DSO B is gewaarschuwd. 13.00u in hun aanvangstijd.
Triade A speelde al 10 wedstrijden, terwijl KOAG, hun tegenstander nog maar 8 partijen heeft gekorfbald. En Triade A heeft de ploeg uit Krimpen a/d IJssel nog niet ontmoet tijdens de zaalcompetitie. Ze spelen deze zaterdag in sporthal De Reiger tegen elkaar en op ook de 14e maar dan in maart nog eens. Aanvang: 14.00u.
Vriendenschaar was een maatje te groot voor Triade 4, maar met het thuisvoordeel, weet je het maar nooit. Ze spelen om 15.10u tegen elkaar.
Triade 3 maakte het vorige week in Moordrecht erg lastig voor zichzelf. Hopelijk gaat dat beter, als zij om 16.20u tegen Korbis gaan spelen.
17.30u is de speeltijd van Triade 1 tegen Good Luck. Het zijn de nummers 3 en zeven in de poule. Het eerste onder leiding van Yvonne kan terug kijken op een reeks van drie partijen met dezelfde winst uitslag van 14 tegen 12. Of zij het dit keer ook zo spannend willen gaan maken, dat is nog maar de vraag. Komt allen om ze aan te moedigen voor opnieuw een overwinning!
Als Triade 1 het goede voorbeeld heeft gegeven, mag als laatste van deze lange Triade Thuisdag het tweede hun korfbaltalenten laten zien. Zij spelen om 18.45u tegen PKC.

Iedereen veel speel-, kijk- en aanmoedig plezier toegewenst!