13e speelronde zaalcompetitie ’14-’15

By 6 februari 2015 Nieuws

Zaterdag 7 febr. word geen Triade thuisdag, maar een Triade Uit dag. Alle teams gaan spelen, maar niet in Groot-Ammers. Lees verder om te bepalen welk team u/jij kunt gaan aanmoedigen!

De beide F teams, kunnen bijna naar elkaar zwaaien. Ze spelen in Gorinchem en Hardinxveld-Giessendam. Voor de F2 staat de tegenstander Vriendenschaar klaar om 9.00u. In de van Rappardhal is de F1 van GKV de ploeg, die mogelijk van de twee punten afgehouden kan worden. Ook zij spelen om 9.00u.
Ook om 10.00u spelen twee ploegen. Dat zijn de E en D van Triade. In de Deltahal is de tegenstander Sporting Delta E. Triade E is nog steeds in de race voor een kampioenschap. De uitslag van de vorige ontmoeting was 10 tegen 1. Triade E zal ook deze partij “moeten” winnen om nog steeds bovenaan te blijven staan. Via de laatste twee wedstrijden pakte Triade D drie punten en staan daarmee op een gedeelde vierde plek. PKC D, heeft één match gewonnen en dat was uit tegen Triade D. Dus de ploeg van Triade heeft iets goed te maken.
Na de D gaat ook de B en C naar Papendrecht voor wedstrijd. De C om 13.10u en de B om 17.25u. In het achterhoofd weet de C nog van de laatst gespeelde partij, als zij opnieuw met ruime inzet de wedstrijd in gaan, dan… Voor KV Triade was de match van de B tegen PKC B een van de wedstrijden met de meeste thuisdoelpunten. Met maar liefst 22 scores zetten zij PKC B aan de kant. Nu uit, het thuis voordeel voor PKC, weet Triade B wat zich te doen staat…
Op een gedeeld tweede plek in hun poule, staat Triade A er nog prima voor, om op het podium te komen. Maar de andere nummer twee, Albatros A, wil ook graag op het podium blijven staan. In de sporthal in Zwijndrecht gaan beide ploegen “knokken” voor de twee punten. Ze beginnen om 12.15u.
Na hun tweede winst partij op rij. Heeft Triade 4 de smaak te pakken om het HKC eens lastig te gaan maken. In Hardinxveld starten zij om 19.30u.
Of ze naar elkaar gekeken hebben weten we niet, maar Triade 3 heeft de laatste twee partijen met vier punten afgesloten. Daar kan nog eens twee punten bij komen, als zij in Moordrecht tegen IJsselvogels ook de korf weten te vinden. aanvang: 16.00u.
De tot nu toe enige winst partij was tegen Albatros, 14 tegen 5, voor het tweede van Triade. Met twee keer een gelijkspel, zullen zij niet genoegen nemen met maar één punt. In Zwijndrecht spelen om 20.45u tegen elkaar.
De redelijk veilige zone is bereikt door Triade 1, maar dat kan zomaar veranderen, als ook voor het eerste de punten binnen blijven komen. Vorige ontmoeting met Olympia, werd afgesloten met 17 tegen 15. De verwachtingen zijn er, maar je weet dit pas na het laatste fluit signaal van de scheidsrechter. Olympia tegen Triade 1 spelen om 18.30u in sporthal Olympia te Spijkenisse.

Iedereen veel speel- en kijkplezier toegewenst!