12e speelronde zaalcompetitie ’15-’16

By 5 februari 2016 Nieuws

Een Triade Thuisdag, staat a.s. zaterdag op het programma. Met zelfs mogelijk een kampioen, uiteraard bij winst. En zelfs een aantal teams waar het allemaal dichtbij elkaar staat. Helaas speelt D2 niet. Lees verder hoe laat u/jij ze kunt komen aanmoedigen.

We starten de Triade Thuisdag om 9.00u met de beide E teams. Zij spelen tegen Conventus E voor de E1 en de E2 speelt tegen Albatros. Voor de E teams van Triade is het lastig om de punten te houden. Zij zitten dit keer in een lastige poule, waarbij de tegenstanders net iets sterker zijn. Maar zal de aanmoediging van het publiek gaan werken?
Het is ongekend spannend. Met maar liefst drie ploegen met twaalf punten, op een gedeeld eerste plaats, is het nog niet gespeeld voor de D1. Zij zullen de punten moeten behouden om bovenin te blijven staan. Om 10.00u spelen zij tegen Oranje Wit D.
11.00u Triade C – PKC/SWKGroep C. Een derde plek na zaterdag zit er in voor Triade C, alleen dan moeten zij wel weten te winnen van de Papendrechters. Beide teams staan samen met Nieuwerkerk op een gedeeld derde positie.
Uit Sliedrecht komt de tegenstander van Triade B. Zij starten om 12.00u. De nummers vijf, Triade en nummer zes, Merwede, gaan uit maken wie er mogelijk op een andere plaats kan gaan uitkomen in hun poule.
13.00u Triade A – ’t Capproen A. Voor de A is deze zaalcompetitie nog weinig succesvol. Maar nieuwe wedstrijd, nieuwe kansen. Dus zullen de Nieuwpoort/Langerakkers het de bezoekers, zeer lastig gaan maken. Hopelijk gaat dat leiden tot een punten.
Korbatjo is de tegenstander voor Triade 4, zij spelen om 14.10u. Afgelopen zaterdag was het zover, want het eerste punt was binnen voor het vierde. Tegen de nummer vier zijn er weer volop kansen om van één punt naar drie te gaan, maar dan mogen de doelpunten wel gaan vallen.
10, 9, 8, 7. Dit zijn de punten van de nummers 1 t/m 4 in de poule van Triade 3. Zij staan bovenaan. KCR is hun tegenstander om 15.20u. De ploeg uit Ridderkerk staat op een derde positie. Tijdens de vorige ontmoeting, gaf Triade 3 een aardig visite kaartje af met maar liefst 22 doelpunten. Kunnen zij deze stunt nogmaals uitvoeren óf gaat KCR hier een stokje voor steken?
Op een gedeeld tweede plaats staat Triade 1. Voor hen komt Ventura Sport naar Groot-Ammers, zij staan op een vierde plek. Uiteraard zullen de bezoekers er alles aan gaan doen om hun twee punten mee te nemen. Tijdens de vorige ontmoeting trok Triade 1 aan het langste eind. Gaan het hun ditmaal nog een keer lukken? Triade 1 – Ventura Sport begint om 16.30u.
Als laatste ploeg mag Triade 2 gaan spelen tegen Terda. Dat zal zijn rond 17.40u. Vorige week kon Triade 2 de punten behouden in Gouda. Tegen deze nog onbekende tegenstander, zal Triade 2 hun tegenstander niet moeten onderschatten. Ook voor de bezoekers is belangrijk om punten te verzamelen om hun tweede plaats vast te houden. Na twee keer 30 minuten staat er op het scorebord….?

Iedereen veel speel- en kijkplezier tijdens deze Triade Thuisdag!