Zaterdag 29-11-13 Kinderdijk F – Triade F

We gingen op pad met Joshlyn, Sanne, Jamie, Jos en Daan naar Kinderdijk.
We hebben tijdens de wedstrijd heel veel bal bezit gehad, maar wat blijft dat overgooien moeilijk.
En we vergeten wel eens dat we heel goed kunnen gooien en vangen dus vergeet dat niet. Geloof in je zelf en gewoon gooien. Het bleef de hele wedstrijd gelijk op gaan. 5 min. voor tijd scoorde Daan de 1-0, maar met een sterke counter van de tegenstander werd het direct gelijk, 1-1. Dit was tevens de eindstand. Maar Triade F, jullie coaches zijn heel trots op jullie. Goed samen gespeeld. Tijdens de strafworpen scoorde Jamie scoorde nog 2 mooie doelpunten.

Zaterdag 9 november ’13, was onze eerste zaalwedstrijd bij PKC. Deze keer mochten Erika, Sharina, Tessa, Joshlyn, Jelle en Jesse de wedstrijd spelen. Voor Erika, Sharina en Jelle was het extra spannend, want dit was hun eerste wedstrijd en wat hebben ze het fantastisch gedaan. Jelle en Sharina hebben zelfs gescoord. Jesse maakte ook nog een prachtig doorloper uit de ruimte. Heel knap gedaan Jesse. Helaas waren de drie doelpunten niet voldoende om te winnen. Eindstand PKC F – Triade F werd 5-3.

Maar Triade heel goed gedaan wij zijn trots op jullie.

Bertina en Ard
Zaterdag 12 oktober ACKC F2 -Triade F

We moesten deze zaterdag zonder Joshlyn en Jamie de wedstrijd spelen. Wat betekende dat we allemaal een stapje extra moesten lopen. Het andere team was ook erg goed, maar daar lieten we ons niet door uit het veld slaan. Ook het koude weer, kon ons niet tegen houden om goed te korfballen.

We hebben weer goed samengespeeld en zelfs doorlopers geprobeerd. Onder aanmoediging van Triade C ( die moesten ook bij ACKC spelen ) konden Daan 2 keer en Jesse 1 keer scoren. ACKC heeft niet gescoord waardoor de eindstand 3 – 0 werd.

Met de stafworpen werd het 1 – 1, Daan scoorde voor Triade.

Zaterdag 21 september 2013 Triade F1 tegen Kinderdijk F2

Deze zaterdag mochten we lekker thuis op ons eigen veld een wedstrijd spelen. Het werd een heel spannende wedstrijd omdat we allebei bijna even goed waren. Het bleef daardoor heel lang 0-0. Pas na rust viel het eerste doelpunt en die was helaas niet voor Triade, maar we bleven goed ons best doen. Er werd heel veel geschoten op de korf, maar om de bal er in te krijgen dat is toch wel erg moeilijk. Uiteindelijk naar veel proberen lukte het Daan om toch nog te scoren. En werd het 1-1.
Heel goed gedaan Triade F1 weer een punt gehaald. Bij de strafworpen hebben Jesse en Daan ook nog gescoord.

Op zaterdag 14 september 2013 speelden wij onze eerste competitie wedstrijd uit tegen OZC helemaal in Rotterdam, dus dat was best wel lang in de auto zitten. Het was even zoeken naar de weg, omdat de snelweg was afgesloten. Gelukkig kwamen we wel op tijd.

Na het warm lopen en inschieten mochten wij beginnen. Het ging al weer veel beter dan vorige week. In de eerste helft scoorde Daan onze aller eerste doelpunt in de wedstrijd.  Na de rust scoorde OZC ook nog een doelpunt en stond het gelijk waardoor het wel erg spannend werd. Maar we gingen goed door met verdedigen en samenspelen. Door het geweldige teamwork van het hele Triade F team kreeg Daan nogmaals de kans om te scoren waardoor wij onze wedstrijd wonnen met 1-2. Met de strafworpen scoorde Daan en Sanne ook nog voor Triade.

Ons Triade F team bestaat uit Joshlyn , Sanne, Tessa, Daan, Brayn , Jamie en Jesse.

Heel goed gedaan. Ga zo door!!!