Zaterdag 21 september gingen we weer met goede moed richting PKC, we waren weer super gemotiveerd want we wilden weer winnen!
Met 11-0 hebben we gewonnen, de doelpunten zijn gemaakt door Bo, Femke, Job en Tim. We gaan zo door, volgende week gaan we weer winnen zeggen we, we hebben de smaak te pakken! Dus KOM OP! Laten we zien dat wij het ook kunnen! groetjes Tessa

Zaterdag 14 september 2013, Wedstrijd Triade E – PKC E

Triade E heeft alweer gewonnen! We waren als team goed in vorm. Na 1 minuut werd er al gescoord. We hielden de verdediging zo dicht dat PKC geen kans kreeg om te scoren.
Na de eerste helft stond het al 2 -0 voor Triade. De tweede helft liep ook fantastisch en zo won Triade E met 5 – 0! Door goed samenspel in de vakken.
Groetjes van een trotse Femke.

Zaterdag 25 februari moest de E van Triade het opnemen tegen Merwede. De vorige keer werd hier met 1-0 verloren er waren dus mogelijkheden.

De jonge talentjes begonnen gelijk heel erg goed door fel op de bal te verdedigen en aanvallend door lange passes te gooien naar elkaar. Dit is heel erg goed, want hierdoor kregen wij kansen om te scoren. Helaas viel hij er nog niet in en gelukkig ook niet bij de tegenstander.
In de rust hebben we ze vertelt dat ze heel goed bezig zijn en dat we er een goed gevoel over hadden. Dat het doelpuntje vanzelf wel komt als ze zo door zouden gaan.

Ook in de tweede helft ging Triade heel erg goed van start en werd er goed gekeken naar wie ze moesten gooien en zagen ze wie er vrij stond. Dit ging zo nog even door en er werd goed verdedigd, dus dat zat wel goed.
Uiteindelijk was daar dan die mooie aanval. Triade had de bal onderschept en reageerde gelijk door naar de andere kant te rennen en de bal daar ook heen te gooien. Deze bal werd goed gevangen en Melvin maakte het mooi af door de bal erin te schieten. Yes!! Wat was iedereen blij. De spelers, het publiek en vooral de trainers!!
Uiteindelijk won Triade met 1-0 van Merwede!! Hoera onze eerste overwinning!

Talentjes van Triade E we zijn trots op jullie!
Groetjes jullie trainers Gwenny & Kirsten

Zaterdag 02-04-2011.  Triade E1 – KorbatjoE3

Triade E1 mocht op deze warme lente dag korfballen tegen Korbatjo E3. De jongens van Triade E  hadden erg veel zin in hun wedstrijd. Het was een hele goede en leuke wedstrijd om te zien, waar ook nog eens veel plubliek was, waardoor de jongens nog meer gemotiveerd waren en hele mooie dingen lieten zien in de wedstrijd. De jongens hebben met z’n allen heel erg goed samen gespeeld, waardoor er mooie kansen ontstonden. We zijn al een tijdje aan het trainen op bepaalde dingen en vandaag kwam het er in de wedstrijd een paar keer uit en dat is natuurlijk, als trainer zijnde, heel erg leuk om te zien. Ook konden ze vandaag goed oefenen op het onderscheppen van de bal en dat hebben ze dan ook erg goed gedaan. Ze bleven geconcentreerd en hebben uiteindelijk allemaal mooie doelpunten gescoord, doordat ze zo goed aan het verdedigen waren en ze de goede kansen zochten. Het was vandaag niet zomaar schieten, maar er werd echt gezocht naar de goede kans en dat zorgde voor een aantal mooie doelpunten en aan het gejuich te horen vanaf de zijlijn, vond het publiek van Triade E1 dat ook. We hebben uiteindelijk met 9-0 gewonnen, goed gedaan Triade E1.
Een compliment aan het samenspel van Triade E1 vandaag!  Jongens jullie hebben goed gespeeld vandaag, op naar aankomende zaterdag tegen Movado!!

Doelpunten: Kevin (5) – Vincent (2) – Twan (1) – Stephan (1).

Groetjes jullie trainers,

Gwenny en Kirsten.

Korfbalwedstrijd in Almkerk op 15 januari

Op zaterdag ochtend reden we naar Almkerk om daar de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar te spelen. We kwamen aan bij de sporthal en toen dachten we nou die is nogal klein. Toen we binnen waren viel het toch wel mee.

De wedstrijd begon en de scheidsrechter floot. Na een paar minuten werd het eerste verre doelpunt gescoord door Kevin. Ongeveer een minuut na het goal van Kevin scoorde Vincent, dit was leuk want het was zijn 2e doelpunt in een wedstrijd bij Triade.
Wat later scoorde Kevin weer. De ouders werden nu wel erg blij. Maar helaas kwam er toch een doelpunt van de tegenpartij.  Toen was  het rust.
Na de rust kwam er weer een doelpunt van de tegenpartij. Triade werd zenuwachtig…  Maar toen kwam er een doelpunt van Twan.  Stephan scoorde de 2-8. Het werd een hele gave wedstrijd met heel veel doelpunten van Triade.

Stephan scoorde 1 doelpunt, Twan scoorde 3 doelpunten, Vincent scoorde 3 doelpunten en Kevin scoorde 4 doelpunten.

Eindstand 11-2 voor Triade