3e overwinning Triade A1 een feit

Langerak – Gisteren (24 september) mocht Triade A1 tegen KCC A5.
De wedstrijd begon om 11uur. Na een goede warming up stonden we klaar bij de middelijn.

De wedstrijd begon en we gingen gewoon lekker ons eigen spelletje spelen.
Phang die scoorde al gauw het eerste doelpunt.
Waarop er snel nog een doelpunt kwam.
We hadden veel kansen alleen helaas weinig afgemaakt.
Gwenny kreeg een strafschot mee, en die scoorde ze natuurlijk.
De eerste helft eindigde in 4-0 voor Triade A1.

Onze coach was tevreden over hoe het ging.
Met nog wat tips van Gertjan begonnen we aan de 2e helft.

We waren lekker opdreef en scoorde snel na de rust.
Vlak daarna kregen we een vrije bal, Phang wist die vrije bal goed te benutten. Hij scoorde. 6-0.
De tegenstanders waren er heel erg op gebrand om nog te scoren, dat deden ze ook. Een afstandsschot van een flinke afstand legde ze erin. 6-1.
Triade wou met een mooi doelsaldo winnen, we gingen soms teveel ballen omhoog gooien die we niet goed afgemaakt hebben.
Maar we wisten wel nog een keer te scoren, een mooie doorloopbal. 7-1.
De tegenstanders wisten nog 2x te scoren. 7-3.
In de laatste 5 minuten scoorde Triade nog 1x. 8-3.

De wedstrijd eindigde in 8-3.
Triade A1 heeft tot nu toe nog alles gewonnen.
Volgende week mogen we tegen Vriendenschaar in bodegraven.

PKC A7 – Triade A1, zaterdag 2 april 2011

Papendrecht– Zaterdag 2 april had Triade A1 weer z’n eerste wedstrijd van het buitenseizoen. Omdat Vincent, Phang en Nick er niet waren hadden we maar 3 heren, daarom speelde Carolien als heer. In de aanval begonnen: Jordy, Carolien, Geke en Nathalie. Verdediging: Harmjan, Gijs, Gwenny en Nadja. Na een kwartiertje wist Carolien al een mooie bal in de korf te gooien.
De tegen partij had heel veel kansen maar het geluk lag aan onze kant.
Ook na een paar goede aanvallen kon Triade niet de voorsprong vergroten.
De eerste helft eindigde daarom ook op 0-1. Voor Triade A.

De 2e helft begon. Na 5 minuten wist de tegenpartij te scoren. 1-1.
Maar Triade kwam weer voorsprong, door een counter bal van Gijs die 1-2 scoorde.
De tegenpartij kwam sterk terug. En scoorde 2-2. En ook nog 3-2.
Jordy wist het weer gelijk te maken. 3-3.
Vlak daarna wist Nadja ons weer op voorsprong te zetten met 3-4.
Toen had Nadja de smaak te pakken en ze wist er nog een in de gooien. 3-5.
De tegenpartij kwam nu heel sterk terug. en scoorde heel snel 2 terug. 5-5.
Het stond toen een lange tijd 5-5. Na paar mooie kansen van Triade maar ook van PKC wist PKC toch 6-5 te maken. Met nog een minuut of 5 te spelen probeerde Triade alles om het gelijk te maken. Toch wist PKC in de laatste minuten 7-5 te maken.
De eindstand: 7-5 voor PKC.

Gescoord:
Nadja 2x
Jordy, Gijs en Carolien 1x

08/01/2011 – Triade A1 had geen geluk.

Capelle aan den IJssel – Triade A1 zou een spannende wedstrijd krijgen, we moesten tegen KCC, die stonden 7e en wij staan 8ste.
Phang en Harmjan waren er niet, we hadden daarom maar 3 heren.
In de verdediging begonnen:Gijs, Gwenny (als heer), Nadja en Carolien.
De aanval was: Jordy, Vincent, Geke, Nathalie. Kristy stond wissel.

16.00 uur. De scheids floot en de wedstrijd begon. De verdeging was eerst heel strak bij ons. Toch wist een dame een mooie afstandsschot erin te leggen. 1-0.
Onze aanval begon heel sterk, mooie ballen werden ernaar elkaar gegooit. Zaten een paar mooie schiet kansen bij, alleen ze wilde er niet in.
Na een kwartier gespeeld te hebben scoorde KCC nog een afstandsschot. 2-0. De aanval werd verdediging en andersom.
Het nieuwe aanval vak had op het begin moeite om er goed in te komen. Na een paar goeie aanwijzingen van Gertjan kwamen ze wel op gang.
De tegenpartij wist nog een keer te scoren. 3-0. In de laatste 5 minuten van de eerste helft scoorde de tegenpartij nog een keer 4-0.

In de rust kregen we goede aanwijzingen van Gertjan. Nathalie ging er uit voor Kristy. We begonnen moet goede moed aan de 2e helft.
De 2 de helft was pas net begonnen of Jordy wist er al één in te leggen. 4-1.Niet lang daarna scoorde ook de tegenpartij 5-1
Nadja wist nog een afstandsschot te maken. 5-2 Daarna wist Nadja een mooie doorloper te maken. 5-3
De tegenpartij was genadeloos en scoorde een afstandsschot. 6-3
Onze aanval was nu zeer goed. Gwenny of Gijs gingen afvang staan en dan konde Carolien en Nadja schieten.
en daar kwamen 2 doelpunten uit. 7-5.
De tegenpartij kreeg een strafschot die zat helaas 8-5. Niet lang daarna scoorden ook Vincent een mooie doorloopbal 8-6.
De scheids riep: laatste minuut. Gijs ging afvang staan en Carolien, Gwenny en Nadja konden de hele tijd schieten. Ze zaten vaak bijna. Gijs greep de bal onder de afvang en wist toen nog eentje te scoren. 8-7.
De scheids floot af. Triade A1 had helaas verloren.

Gescoord:
Nadja 4x
Vincent, Jordy en Gijs allemaal 1x.

Triade A1 mag 29 januari bij HKC op bezoek.

Gijs Wilschut