Fanatics zijn klaar voor zaterdag 2 Maart!! 

Na een lang en mooi zaalseizoen zit het einde er weer aan te komen, maar dit keer gaat het einde niet normaal en rustig verlopen!! Er staan een aantal belangrijke wedstrijden voor de deur waaronder in het bijzonder de Kampioenswedstrijd van ons vlaggenschip Triade 1 !!

Na wekenlange voorbereiding zetten de Fanatics deze week alle puntjes op de i. Dit moet een dag worden om nooit meer te vergeten, en niet alleen voor de spelers van Triade 1 maar voor alle mensen die hun komen steunen die dag!! Een gezellig sfeer voor jong en oud en ook nog met leuke activiteiten tussendoor.

De Fanatics, altijd trouw aan de zijlijn zelfs dit seizoen bij sommige uitwedstrijden. Een bijzondere creatieve groep die steeds bekender word bij ons maar ook bij andere verenigingen. Een groep jonge gasten die hard werken om er altijd een leuke sfeer in te brengen bij de thuisdagen. Een groep waar we Trots op kunnen zijn!!

Bent u/jij ook benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren??

Kom dan kijken aanstaande zaterdag in Sporthal de Reiger !!

Wij zijn er klaar voor !!

 

Supportersvereniging Kv Triade-Fanatics


Fanatics sluiten 2de jaar tevreden af

Het 2de jaar van de Fanatics zit erop en ik denk dat we tevreden mogen zijn over wat we allemaal gedaan hebben voor ons Clubje. Als ik zo terug kijk vanaf het eerste buitenseizoen in 2011 tot nu zijn er een hoop momenten waar ik een brede glimlach van krijg, omdat ik zo trots ben op de jongens en meiden van de Fanatics wat zij hebben laten zien. Bloed zweet en tranen, maar toch telkens weer zie je ons verschijnen waar we nodig zijn of waar je ons juist niet verwacht.
Elke thuiswedstrijd stonden we weer trouw langs de lijn in de groen witte kleuren zowel binnen als buiten. Helaas moesten we buiten afscheid nemen vanons oude vertrouwde plekje, maar in stijl natuurlijk. Rook en confetti stalen de show op het oude Korfbalveld. De grote Klapper binnen was natuurlijk het dweilorkest. Wat een fantastische avond was dat. Liedjes voor jong en oud, en zo heerlijk om mee te korfballen, jeugd leden die werden uitgeroepen tot talent van de maand, de samenwerking met WIK Univé tijdens de wedstrijd Triade 1 –
Paal Centraal 1.
Een geweldig seizoen wat we met een hapje en drankje hadden afgesloten. En dan het laatste buitenseizoen voor de grote zomervakantie. Geweldig om terug te blikken: Allereerst de Fanatics vergadering. Voor het eerst moesten we gebruik maken van de kantine, omdat de groep te groot werd om thuis te zitten. En als je dan aan het hoofd van de tafel zit en om je heen kijkt dan word je toch even stil. Jong en oud samen 1. Ideeën die heen en weer worden geschoven, problemen en punten die goed samen worden opgelost. Dat is waar je terecht trots op kunt zijn als voorzitter. Dan De grote opening op 31 maart. Ook een dag om nooit te vergeten. Veel denkwerk maar alles verliep prima en zag er prachtig uit.
De grote optocht met Koninginnedag (met dank aan Elmon en Oil en Steel) waar we met jong en oud aan mee deden. Lang was Triade niet vertegenwoordig met de optocht, maar daar schitterde de groen witte kleuren weer. Vroeg uit de veren richting de kantine en vanaf daar vertrok de Triade Fanatics wagen vol met Fanatics. Met knallende muziek, veel rook en confetti en prachtig weer lieten wij Nieuwpoort en Langerak zien wat korfbal ook weer was. Een dag die ik (Menno) niet meer zal bvergeten, aangezien ik een mooi aandenken op m’n hand eraan overgehouden hebt. Tja  je bent een …. als je met vuurwerk stunt.
En na een mooi seizoen mochten de Fanatics Triade B en Triade 3 feliciteren met hun kampioenschap. Ook dat vergeten we niet natuurlijk. Zoveel moois en er zal hoogstwaarschijnlijk nog veel meer moois zijn gebeurd, maar te veel om op te noemen.En dan te bedenken dat we nog maar 2 jaar bezig zijn. Een groeiende lijn zit er zeker in.
En gelukkig maar!!  Zo hier en daar word onze naam al genoemd, zowel positief als negatief wat je altijd wel zal houden. Gelukkig beginnen vele verenigingen ons al te kennen.

De supporters-groep van Triade,   De Triade FANATICS.

Als je aan mij zou vragen: Menno wat vind jij het mooiste moment van dit jaar? Dan zou ik zeggen: De uitspraak van Cees van der Vlist op de opening op, 31 maart:  “De Triade Fanatics: de mooiste en beste supportersvereniging van Liesveld”

Bij deze wil ik iedereen ook weer bedanken voor de steun, voor de bedankjes, opbouwen en afbreken, voor de ideeën, voor alles. En ik zeg op naar het 3 jarig bestaan!!

Fanatics Bedankt!!  Aldus een Trotse voorzitter
van de Supportersvereniging: Menno den Hartog.

 

 

AchterBan Triade bezig met voorbereidingen voor het zaalseizoen !!

Het is al weer een tijdje rustig bij de Triade Fanatics, die maar 2x dit najaar in actie konden komen, maar dat betekend niet dat we stil zitten.
We zijn druk bezig met z’n alle voorbereidingen voor het zaalseizoen en onze vooruitgang van de Supportersvereninging. Allereerst wil ik welkom heten aan: Amy, Robert en Martijn, die zich bij ons gevoegd hebben en ons Clubje willen steunen. Verder zijn we ook nog volop bezig aan de Fanatics DVD van seizoen 2010/2011. Dit vereist enorm veel werk, maar het resultaat mag er zijn.
Ook mogen wij trots zijn dat wij nu serieus genomen worden door o.a. het Bestuur/sponsorcomissie die voorgesteld heeft met hun mee te liften om Financieel positief uit te komen. Dit betekend voor ons grote vooruitgang, waar wij dus super blij mee zijn, want zoals al eerder werd vermeld is het niet alleen maar een uurtje aan de zijlijn staan.
Nu komt het zaalseizoen er weer aan en mag het vuurwerk helaas thuis blijven, dus voor ons weer een uitdaging om orgineel voor de dag te komen hierover houden wij jullie op de hoogte.
Wij hebben ook tegenwoordig ons eigen emailadres: sv.triade@hotmail.com dus alle vragen en ideeën kunnen daar naar toe gestuurd worden.
De bedrijven waar wij vaste klant van zijn: -123sticker.nl -tifoshop.nl -fakkels.com vinden onze acties ook zeer mooi, beoordeeld op de foto’s die wij gemaakt hebben mochten wij ook al een keer een KadoBon in ontvangst nemen. Wat zeer welkom was natuurlijk.
Wij mochten dit seizoen ook nog ons 2 jarige bestaan vieren, dit werd gedaan onder het genot van een heerlijk drankje.

Zo zijn jullie weer redelijk op de hoogte wat er bij ons achter de schermen gebeurd.
Als jullie interesse hebben om lid te worden of heb je een ontzettend gaaf idee laat het ons weten en wij nemen z.s.m. contact met jullie op.
Wij zien jullie weer in het aankomende zaalseizoen!! Samen Staan we Sterk.

Groetjes van de Fanatics.
Menno den Hartog.
0184-601353
sv.triade@hotmail.com

Terugblik Seizoen 2010/2011

“Een Geweldige Afsluiting na een Geweldig Seizoen”: dat werd vaak geroepen door de Fanatics van Triade. Na een matig zaalseizoen zijn wij sterk terug gekomen, wat te zien was na alle sfeeracties !! 4 Thuiswedstrijden, dat moest te doen zijn om alles uit de kast te trekken en vooral omdat we ook afscheid moesten nemen van ons veld!!

4 Juni was De Dag van Triade, maar zeker ook voor ons…  Vele avonden zaten we bij elkaar om te overleggen wat we gaan doen, hoe, wie en ga zo maar door.
Uiteindelijk wisten we alle puntjes op de i te zetten en kwam het neer op samenwerking, communicatie en keiharde Actie. Niks mocht fout gaan was ons motto.
Posters, vlaggen en spandoeken werden gemaakt, ballonnen, vlaggetjes, rook/vuurwerk besteld, een hoop werk moest er verricht worden om er een leuke dag van te maken.
Voor het eerst mochten de FANATICS ook on Tour, want onze C kon en werd kampioen in Papendrecht.
Snel terug om de Treffer te versieren en op onze vaste plek onze Tent op te zetten. Doeken, slingers, ballonnen werden opgehangen en dat met een brandend zonnetje op je rug…
Je hoorde ons niet klagen want vroeg in de ochtend werd er geroepen “De zon is onze Beste Vriend”.  Ja het was zweten na al dat werk, maar hard werk word beloond.
Een grote opkomst was er al vroeg voor de wedstrijd van Triade 2 en al helemaal toen de Hoofdmacht daarna nog is hun wedstrijd moest spelen. Beide pakte de overwinneng wat ons een goed gevoel gaf.
Na een speech van de voorzitter gingen we los. Met veel rook en mooie knallen lieten wij maar nog is horen en zien dat wij achter onze Club staan.
En na dat we alles weer hadden opgeruimd, en met een biertje in de hand, konden we met trots zeggen dat we terug mogen kijken naar een schitterend seizoen voor de Triade FANATICS.
Als klap op de vuurpijl kunnen wij ook al vast verklappen dat er een film uit gaat komen met een terugblik van alles dat wij hebben mee gemaakt (voor en achter de schermen).

Met dit verhaal laat ik dus zien dat het niet even een uurtje aan de zij-lijn staan is, maar dat er ook echt een hoop werk verricht word, dat dus niet alles vanzelf komt maar echt om samenwerking vraagt.
Ik wil dan ook iedereen bedanken die ons steund en helpt om dit te blijven doen, we zijn in een stijgende lijn en dat dus ook dankzij jullie!!
Nu verhuist Triade naar een andere locatie, maar het groen-witte hart blijft kloppen waar we ook heen gaan, dus ook daar zullen de FANATICS trouw aan de kant Triade naar de Overwinning schreeuwen!!
Voor Foto’s check de Triade Fanatics hyves:  http://www.hyves.nl/hyves/10724322/KV_TRIADE_FANATICS/

Groetjes de voorzitter van de Supporters Verening van Triade: Menno den Hartog
Voor meer info, vragen, opmerkingen neem contact met ons op via:
tel: 0184-601353
mail: sv.triade@hotmail.com