Erop of eronder?!

By 17 februari 2011 Nieuws

Komende zaterdag is het voor de Triade teams “erop of eronder”.

Triade 1 gaat op jacht naar punten!
Triade 2, tegen onbekend Deetos/Snel, komt van de zevende plaats af?
Triade C, krijgt aansluiting bij de koploper HKC?
Triade D, zoekt een top drie plaats?


Voor de heren en dames van Triade 1, zij spelen uit tegen SEV uit Leidschendam, word hét een wedstrijd waar de voorsprong wel vast gehouden kan worden? Kwam Triade tegen Paal Centraal wel op een kleine voorsprong. Kunnen zij weer voor een stunt zorgen tegen SEV?

In de Sportboulevard in Dordrecht speelt Triade 2 tegen Deetos/Snel. Nog niet tegen gespeeld, er moet gelijk scherp vanaf het begin worden gekorfbald. In de training afgelopen woensdag werd er goed balt door Triade 2. De doelpunten kunnen makkelijk worden gemaakt. Zijn zij bereidt om punten te halen in Dordrecht? 

In Hardinxveld-Giessendam speelt HKC, koploper in de poule, hun wedstrijd tegen Triade C. De C heeft twee wedstrijden minder gespeeld dan HKC, staat op een zeer mooie derde plaats. Kan deze plaats mogelijk worden verwisseld voor een tweede plaats? 

Na een verloren partij van afgelopen zaterdag tegen KCC. Kunnen de heren van Triade D hun winst pakken tegen Merwede? De vorige wedstrijd werd gewonnen door de D met 6 tegen 3. Ook Triade D kan een aansluiting krijgen met de top drie door opnieuw te winnen tegen Merwede.

Iedereen weer succes gewenst!