De jeugd heeft de toekomst?!

By 12 december 2010 januari 6th, 2011 Nieuws

Na een week met sneeuw en gladheid is het weer beter geworden. Er zijn dit weekend geen wedstrijden niet gespeeld wegens het slechte weer/sneeuw/gladheid.
Maar is het ook “beter weer” geworden voor de teams van Triade?


De senioren, konden niet zorgen voor een “winst-avond” in sporthal de Reiger. Triade 3 ging onderuit tegen een “jong” team uit Papendrecht. Er waren kansen, de doelpunten bleven uit. Het verschil werd minder tot 1 punt verschil, maar het verschil werd niet gemaakt tegen PKC. Het werd uiteindelijk 7 -11.

Triade 2 tegen Vriendenschaar, het werd 5 tegen 8. Het was een fysieke wedstrijd, waar soms de scheidsrechter het helemaal zat was. Hij heeft twee gele kaarten gegeven. Een kaart voor een heer van Vriendenschaar en een kaart voor een heer van Triade. Waren deze terecht?
Het leek in het begin of Vriendenschaar het hoofd koel kon houden en kon blijven scoren, maar gelukkig voor Triade was dat niet zo. De tegenstand van Triade, was goed en sterk. Vriendenschaar moest bij vlagen alle zeilen bij zetten om Triade te snel af te zijn. Alleen de doelpunten kwamen helaas niet. 

Het eerste senioren team van Triade, kon het bal tempo van Paal Centraal goed volgen. Maar het scoren dat was nu niet aan Triade 1 besteed. Het werd 6 tegen 15. Ook in deze wedstrijd werden de krachten goed gemeten met elkaar. Iedereen in het veld was gebrand om de bal te bemachtigen, de duels werden aangegaan. Het was voor Triade niet genoeg om punten te pakken. 

De jeugd dan. Triade E, daar het vorige week niet lukte om de bal rond te laten gaan, liep het dit keer veel beter. Tegen Deetos werden de punten gepakt. De score is dan ook niet misselijk. 9 punten voor Triade tegen 1 voor Deetos. 

Triade C, het doelpunt voor Triade werd gemaakt door Robert. Helaas is het bij één doelpunt gebleven. De jongens en meisjes van Triade C startte niet scherp, HKC kon direct de leiding pakken in de wedstrijd en lieten deze niet meer los. Uitslag 1 tegen 10. 

Triade D, ook winst voor de jongens en meisjes van Triade D, gefeliciteerd! (zie verslag bij de teampagina van Triade D)