Zaterdagochtend, 15 maart, rond de klok van acht uur, was er al enige activiteit op en rond het kunstgrasveld waar te nemen. De nodige voorbereidingen werden getroffen voor de sponsorloop. Koffie klaarzetten, hekken en lint plaatsen, geluidinstallatie neer zetten, de korven en de ballen op het veld, de vlag in de vlaggenmast, de tafels en stoelen klaarzetten voor de leden, vrijwilligers welkom heten en nog veel meer zaken werden voorbereidt.
Om 9.30u kwamen alle leden van Kv Triade richting de kantine om zich klaar te maken voor de sponsorloop. Na een korte instructie binnen, werd er door iedereen meegedaan met de warming-up op het veld.
De sponsorloop kon beginnen. Triade F aangevoerd door de Triade beer, liep een kort parcours over het veld. Toen was het wachten op het startsein: “10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1, tttooooeeeeettttt”. Officieel was de KiKa sponsorloop begonnen. Voor de kantine langs, de bocht om de Menno van Coehoornsingel over gevolgd door het witte burgje, de singel en dan weer richting het veld. Een rondje van 725 meter. In totaal werd er ongeveer 600 kilometer gelopen door de lopers, dat zijn ruim 840 rondjes.
Van de F-jes tot de senioren iedereen deed op zijn of haar manier mee om zoveel mogelijk geld en rondjes te halen voor het goede doel.
11.30u was het einde van de sponsorloop, alles werd een beetje opgeruimd en iedereen maakten zich klaar voor de pannenkoeken. Wat smaakten die heerlijk na ruim 1,5 uur rondjes lopen en rennen! Het was even wachten totdat het bedrag bekend gemaakt kon worden, maar dat was het meer dan waard.
Triade steunt KiKa, dat weet bijna iedereen ondertussen al. Máár het bedrag van 6250 euro, dat is toch GEWELDIG!
IEDEREEN die zich heeft ingezet op welke manier dan ook DANK JE WEL!
De eerste foto’s staan inmiddels online. Check ze hier!
En check hier de film van de KiKa dag 2014!