Steun Triade met TriadeKliks
Triade activiteiten

Vrij 8 Nov. klaverjas/pokeren
Vrij 15 Nov. Pubquiz (Opgeven kan nog!)
Zat 23 Nov. Fanatics 10 jaar party

Sponsor website

 

Sponsorkliks
Contactgegevens

Klik hier voor de route naar zaalaccomodatie/veld

KV Triade                           Waterlinie 1-3                    2965 CC Nieuwpoort

Sporthal De Reiger
De Boomgaart 3
2964 AV Groot-Ammers
0184 663116

Adres secretariaat
Van Goyehof 3
2967 XG Langerak
06 44968148

Sponsorcommissie E-mail

Sponsoring@kvtriade.nl

Herfstweer in Nieuwpoort
Weeronline.nl - Meer weer in Nieuwpoort

Triade 1 sluit seizoen af met remise.

Triade 1 mocht naar het verre Roermond om het op te nemen tegen Ready’60 1. De enige returnwedstrijd dit keer voor de groen witte, die gebrand waren om hem binnen te halen gezien de eerste pot die verloren werd. Echter kwam Triade moeizaam uit de startblokken. Waar de wind sterk overheerste en met de reis in de benen waren de doelpunten wederom duur. Daar waar Ready’60 de kansen wel benutte bleef Triade achter de feiten aan lopen, met een matige 6-3 ruststand tot gevolg. De tweede helft was dan wel voor Triade dat zich knap terug knokte naar 8-8. In de laatste minuut scoorde beide ploegen nog één keer waarna de scheidsrechter de wedstrijd affloot. Triade 1 kan terug kijken naar prima eerste veldcompetitie waar de Nieuwpoorters met een tweede plaats nog uitstekend mee blijven doen. 23 november start Triade 1 aan haar zaalcompetitie.

Geef een reactie