Triade activiteiten

woe 21 aug. start trainingen
zat. 24 aug oef wedstrijden

Sponsor website

 

Sponsorkliks
Contactgegevens

Klik hier voor de route naar zaalaccomodatie/veld

KV Triade                           Waterlinie 1-3                    2965 CC Nieuwpoort

Sporthal De Reiger
De Boomgaart 3
2964 AV Groot-Ammers
0184 663116

Adres secretariaat
Van Goyehof 3
2967 XG Langerak

Sponsorcommissie E-mail sponsorcommissiekvtriade
@gmail.com

Triade lied

verzonnen door team Blauw, Triade kamp '17:
Gooi de bal erinnnnnnnn
doe maar lekker mee,
we gaan lekker winnen,
dus stop er maar lekker mee

wij zijn de beste,
Niemand wint van ons
in heel nederland,
verliest alles van ons. 2x

Triade wordt de eerste
wordt altijd kampioen
we hebben de beste acties
en winnen dit seizoen.

Zomerweer in Nieuwpoort
Weeronline.nl - Meer weer in Nieuwpoort

13e speelronde zaalcompetitie ’18-’19

Na de vakantie, zijn we nu alweer een weekje onderweg en wordt er zaterdag weer een balletje gegooid door 11 teams van onze vereniging. Dit keer hebben het tweede en derde een zaterdag die anders ingevuld kan worden, dan door korfbal. Laat in de middag wordt er nog een wedstrijd gespeeld door Triade 5 in Groot-Ammers. De andere teams spelen allemaal hun partij elders. Lees verder hoe laat en waar.


In Papendrecht speelt om 09.00u PKC/SWKGroep E4 tegen Triade E1. De nummer drie tegen twee, Triade. Met twee wedstrijden meer heeft Triade E1 een beter doelsaldo, maar om de tweede plek vast te houden zijn natuurlijk wel de punten nodig.
In Zwijndrecht begint om 10.00u Conventus E1 tegen Triade E2. Met vier doelpunten kon de E2 van Triade niet voorkomen dat Conventus met de winst er van door ging. Wat gaat hun tactiek zijn omdat nogmaals te voorkomen?
In Sliedrecht speelt om 10.00u Merwede/Multiplaat F2 tegen Triade F1. Maar vier punten verschil was de uitslag tijdens de vorige ontmoeting tijdens deze twee ploegen. Kan de F van Triade het verschil misschien wel naar een gelijke uitslag trekken?
In Hardinxveld-Giessendam spelen om 11.00u Vriendenschaar (H) C3 en Triade C1 tegen elkaar. Nu zijn zij ongeslagen, maar daar zal Vriendenschaar alles aan doen om niet nogmaals ten onder te gaan. We hebben het over de C1 van Triade. Voor het opnieuw “een makkie” óf zal er overschat gaan worden?
In Sommelsdijk begint om 12.00u Good Luck A1 tegen Triade A1. Dit zijn de nummers vijf en zes/Triade A in hun poule. Op 15 december ’18 speelden zij al tegen elkaar, toen was het spannend tot de laatste minuten. Het werd toen 13 gelijk. Wie gaat nu aan de haal met de twee punten?
In Papendrecht speelt om 12.15u PKC/SWKGroep B3 tegen Triade B1. Opnieuw een vorige spannende partij tussen beide ploegen. Wat wel in het voordeel van Triade B eindigde. De thuisploeg zal vast revanche willen nemen, dus de B van Triade is gewaarschuwd. Hoe gaat deze wedstrijd verlopen?
Ook in Papendrecht begint om 14.10u PKC/SWKGroep D3 tegen Triade D1. Het verloop van de zaalcompetitie daar had Triade D zich waarschijnlijk iets ander bij voorgesteld. Met helaas nog maar een partij gewonnen, is het belangrijk om het plezier te behouden tijdens het korfballen. Maar de acties tijdens de wedstrijd zullen er niet minder om zijn, wat wordt de actie van dag?
In Hardinxveld-Giessendam speelt om 15.40u Vriendenschaar (B) 4 tegen Triade 4. Om de aansluiting te houden met de top-drie zijn de punten meer dan welkom voor het vierde van Triade. Tegen deze nog onbekende tegenstander, zouden er op papier kansen kunnen zijn, maar dat weet je nooit…
In Helmond begint om 16.00u OEC 1 tegen Triade 1. 17 tegen 17. Dat was de uitslag van de vorige partij tussen deze twee ploegen. Maar dat was al even geleden. Hoe staan beide teams er nu voor? Triade op een vijfde plaats en OEC op plek zes. Kan dat iets zeggen over het wedstrijd verloop? Welke ploeg gaat het verschil maken?
In Alblasserdam speelt om 17.20u Kinderdijk C3 tegen Triade C2. De C2 van Triade staat precies in het midden van de poule. Hun tegenstander staat een plekje lager. Maar in Groot-Ammers pakte de bezoekers de winst. Kunnen nu de bezoekers de punten mee nemen?
In Groot-Ammers begint om 18.30u Triade 5 tegen DSO (K) 6. Ze speelden twee weken ook al tegen elkaar. Het vijfde kon het verschil niet maken. Wat kan Triade 5 nu wel voor elkaar krijgen tijdens deze enige partij in sporthal De Reiger?

Iedereen weer veel plezier tijdens het spelen en aanmoedigen!

Geef een reactie