Zuid-Holland cup!

By 10 november 2015 Nieuws

Maandag 9 november speelde Triade voor het eerst mee in de Zuid-Holland cup. Dit jaar spelen naast het seniorenteam ook de D1 van de verenigingen tegen elkaar. Zo mocht dus ook onze D1 starten tegen het veel hoger spelende HKV D1. Ja, een wereld van verschil, maar wel ontzettend leuk. 33 doelpunten om de oren krijgen is misschien iets minder leuk, maar wel super leerzaam!

De tegenstanders van Triade 1 was titel verdediger, zoals genoemd HKV/ons Eiberrnest uit Den Haag.  In de beginfase was Triade een beetje onwennig en liet HKV zien dat het een paar niveaus hoger speelt dan Triade. Bij een 1-6 achterstand ging Triade feller verdedigen en begon Triade ook de eigen kansen die ze hadden te score. Dit resulteerde via een 5-7 naar een 6-10 rust stand.
Na rust wist HKV wat makkelijker te score. Aan beide kanten werdt er verdienstelijk gewisseld. Dit resulteerde in een 11-22 einduitslag.
Een hoofdklasse team wat afgelopen zaterdag in competitie verband nog 37x scoorde op 22 doelpunten houden is een prima prestatie van Triade 1. Het is aan Triade om deze lijn door te zetten in de competitie!